Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Piquet unitari anticapitalista dispersat pels Mossos d’Esquadra [Sabadell]
29 mar 2012
Després d’un inici de piquet contundent als volts de les 7 del matí, tallant diferents accessos a la ciutat de Sabadell i fent les diferents tasques inherents a un piquet, els Mossos han començat a realitzar diferents càrregues policials a les 8:45h, dispersant les 150 persones que conformaven aquest piquet. Diferents periodistes locals que cobrien el piquet han sigut identificats i agredits. De moment el nombre de persones detingudes no és precís, però es comenta que poden ser unes 3 ó 4. Una de les persones detingudes ha estat atonyinada fins el punt que els mateixos Mossos comentaven que s’havia de trucar una ambulància. També es parla de 9 identificacions en la cruïlla entre el carrer Sol i Alemanya.

La lluita a Sabadell continua i a les 11:30 es convoca a la ciutat de Sabadell davant del Corte Inglés per començar la manifestació que col·lectius i organitzacions anticapitalistes de la ciutat havien programat.

No és una crisi, és capitalisme!

CNT-Sabadell

Secretaria de Premsa

Més informació: http://twitter.com/#!/search?q=%2329Msbd
Mira també:
http://cntsabadell.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Piquet unitari anticapitalista dispersat pels Mossos d’Esquadra [Sabadell]
30 mar 2012
Bla, bla, bla...capitalisme és crisi, company@s i més merda punxada en un pal. No sabeu què coi fotre de les vostres vides? Agressions, furts i pallisses a persones que volien treballar?. La Vaga General és un dret fonamental però en cap cas un dret d'obligat compliment!. Critiqueu el sistema i sense adonar-vos us convertiu amb ell i feu les mateixes accions expeditives. Cal mostrar el rebuig i la crítica, és clar però des d'un posicionament crític i no violent. Si opteu pel camí de la ràbia i l'acció directa responsabilitzeu-vos després de les vostres accions.
Re: Piquet unitari anticapitalista dispersat pels Mossos d’Esquadra [Sabadell]
30 mar 2012
Hay cinco millones de personas más que quieren trabajar, los que pueden ejercer ese derecho como mínimo deberían solidarizarse con los que no pueden, y si no les da la gana... que se atengan a las consecuencias!
Ánimos a los compas de sabadell!
Re: Piquet unitari anticapitalista dispersat pels Mossos d’Esquadra [Sabadell]
30 mar 2012
Com en dius tu dels milions de persones a l'atur?i de totes les persones desnonades?les moltes presones
coaccionades a no fer la vaga pels empresaris amb amenaçes d'acomiadament ... violència , la seva ,fastigosos!!
Denunciar només una part de TOTA la violència,és una
mica sospitós,no?
Sindicat