Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
El 29 de marzo está prevista una nueva HUELGA GENERAL, una huelga general por la que venimos peleando incansablemente. Recordemos que meses antes del 29 de septiembre (2010) impulsamos la convocatoria de una huelga general sin CCOO-UGT.
29M_HG_web.jpg
El Solidario Nº17 > http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/el_solidario17.pdf

Descargar: Dossier - Angel Pestaña > http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/dossier17.pdf


Así lo propusimos a todos los sindicatos alternativos: todos tendríamos que partir de donde estamos y golpear a la vez para constituirnos en referencia de la clase, contra la política de Pacto Social Permanente de los sindicatos del poder.

Es evidente que no hemos triunfado. Nadie nos ha querido hacer caso, ni tan siquiera las organizaciones más cercanas. A mediados de junio de 2011 recibimos con evidente simpatía el llamamiento de la CNT para caminar juntos hacia la huelga general. El cambio habido en la CNT tras el Xº Congreso se ha visto en la calle y no sólo en los papeles.

Gracias a esta iniciativa hoy son normales las reuniones de los Comités Confederales de CNT, CGT y Solidaridad Obrera, y si no fuese por un artificial sectarismo ideológico, también la Coordinadora Sindical de Clase, las CoBas y la Intersindical, deberían de estar participando habitualmente en las mismas.

Este proceso se ha abierto para caminar hacia la HUELGA GENERAL y en él hemos participado activamente, poniendo todo nuestro empeño e ilusión. Y aunque los resultados no han sido espectaculares, tampoco se les puede calificar de fracasos rotundos. Así pusimos en marcha, deprisa y corriendo, una jornada de lucha el 29-S pasado que dejó a nivel nacional cientos de movilizaciones, volvimos a la carga con la semana de lucha del 14 al 18 de noviembre, con muchas actividades y movilizaciones.



Tras la victoria electoral de la derecha más reaccionaria (el PSOE parece más civilizado formalmente) vimos como CCOO-UGT daban una vuelta de tuerca en la venta de derechos y conquistas firmando el Acuerdo Interprofesional de Cataluña el 27 de noviembre con la Patronal Fomento de Trabajo y la Generalitat, adelanto del “II Acuerdo para el empleo y la negociación colectiva 2012-2014” que firmaron con la CEOE y Cepyme el 25 de enero de 2012, abriendo todas las puertas para que se arrase con los derechos y conquistas obreras obtenidas en los últimos cuarenta años de durísima lucha. Por ahí ha entrado el Gobierno Rajoy para aprobar la Reforma Laboral que acaba con todo.

Contra esa reforma laboral salimos a la calle en unidad el mismo día de su aprobación, el 10 de febrero, llenando la Puerta del Sol de Madrid y cuando la protesta se dirigió hacia el Parlamento la policía desató la represión, que por otra parte parece que se va a hacer habitual. La carga contra niños en Valencia así lo atestigua.

Ahora vamos a trabajar para hacer que la Huelga General sea algo muy distinto al día festivo que preparan los sindicatos mayoritarios. Si realmente paralizamos la producción y el consumo el día 29, el día siguiente no se va a poder parecer en nada a los días precedentes. Sólo de esta manera podremos darle continuidad a la lucha y volver a la carga ya sin CCOO-UGT, sin estas rémoras; entonces estaremos hablando ya de palabras mayores
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/el_solidario17.pdf
http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/dossier17.pdf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
No hi ha traduccio? Els ncatalans i algueresos no ho entenem!
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
no, no tenim traduccio, utilitza > http://www.softcatala.org/traductor copies tot el text i el fiques al traductor, i ja esta.
o aquest http://translate.google.con/?hl=es&ie=UTF-8&tab=wT#es|ca|
que gaudeixis Troll
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Troll pq? Em referia a un traduccio ben feta, aixo ja ho se fer jo!
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
esteladajuantxitt2.jpg
per que ests un toca collons, no tinc ganes de traduir algo que no es de Catalunya, si vingues d'Euskal herria i en Castella, callaries, pero com es d'una organitzacion anarco a molestar.


In March XXIX erit novum ducem percusserit, a communi percusserit quod sumus pugnae indefesse. Memento quod mensibus ante September XXIX (MMX) exhortari convenientia generalis feriunt CCOO, UGT.

In Solidarietas n. XVII> http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/el_solidario17.pdf

Download: Focus - Angelus Tab> http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/dossier17.pdf


Et harum omnibus propositum Aut nos sumus et de quo omnes vitae ante nos de tempore in genere constituere contra consilium et imperii unitatem Incorporation perpetuus.

Plane non successit. Nemo voluit ignorare, non etiam proxima Institutis. In medio June MMXI cum constat miserationem accepimus vocationem de CNT movere simul ad communi percusserit. Post factam in mutatione CNT Xth Conventus litteris non fuerit in publico.

Per hoc inceptum hodie sunt normalis Confederal ipsum conventus CNT, CGT et solidarietas operarios, et non enim artificialis ideologicis factionum etiam coordinator Class Consociationis, in Inter-Cobas et debet participatione regulariter in eius.

Hoc processus est aperta ad ambulare in genere percusserit et nos active participatur in eam, posito omnes conatus et studium. Et licet res possent esse, nec possunt dici simpliciter peccatur. Sic coepi sursum, raptim, a die actio in XXIX-S praeteritum sinistra centuriones de demonstrationes nationwide, nos ad proelia cum a septimana pugnae a XIV ad XVIII Novembris, cum multis actiones et demonstrationes.



Post electivum victoria maxime reactionary ius (in PSOE videtur humanioribus formaliter) vidit-UGT et CCOO dedit tortam ad venditionem iura et signans in congruitas Interprofessional subactam Catalonia in XXVII November cum elit Job Promotion et gubernatio, promotionem "Secundo congruitas negotia et collective pactus 2012-2014" signati CEOE et Cepyme in January XXV, MMXII, aperiens omnes ostia ut perdes iura et operantur 'gestarum consecutus in ultimum quadraginta annos grueling certamen. Quod modo imperium ingressus Rajoy ad transire labor reformationem iustum tamen.

Contra labor reformationem tulit ad plateis in unitate in die eius adoptionem in February X, implens in Puerta del Sol in Madrid et cum protestatione conversus ad Parlamentum egredietur vigilum repressio, quae aliter videtur est ad esse normalis. In crimen filii in Valencie ita testatur.

Nunc nos operari ad Generalis Percute est a diversa ferias parat major commercia uniones. Si tamen consummationem in generationem et motum die XXIX et die non poteris videre dierum similia. Tantum in hoc modo potest continuitatem ad pugnam et ad onere-UGT et CCOO non, sine his impedimenta, tunc iam loquentes de magna verba
Videre articulus amplius:
http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/el_solidario17.pdf
http://www.solidaridadobrera.org/downloads/solidario/dossier17.pdf
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
y esto lo entiendes hijo de puta?
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
A veure no se parlar castellà ni l'entenc, m'és igual si sou anarquistes (jo tb me'n considero), ho he demanat educadament, no crec que mereixi que m'insultin per això a l'indymedia Barcelona, sort que aneu d'antiautoritaris. Çö de hijo de puta si que ho entenc i em sembla sexista i molt groller.
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
estàs a Indymedia Barcelona, ciutat i zona a la que abunden els castellanoparlants.
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Ja ho se però no costa resvtraduir ho, pq t b hi abundem els catalans que no sabem aire castellà i evidentment no cal insultar, jo crec....
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Teniu cap problema amb el català? Pensava que aqui no hi havia problema....
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Amb la tabarra que has donat perquè to tradueixi algú, espere que almenys dones les gràcies i et llegeixis el text.


Així ho vam proposar a tots els sindicats alternatius: tots hauríem de partir d'on estem i copejar alhora per constituir-nos en referència de la classe, contra la política de Pacte Social Permanent dels sindicats del poder.

És evident que no hem triomfat. Ningú ens ha volgut fer cas, ni tan sols les organitzacions més properes. A mitjan juny de 2011 rebem amb evident simpatia la crida de la CNT per caminar junts cap a la vaga general. El canvi hagut en la CNT després del Xº Congrés s'ha vist al carrer i no només en els papers.

Gràcies a aquesta iniciativa avui són normals les reunions dels Comitès Confederals de CNT, CGT i Solidaritat Obrera, i si no anés per un artificial sectarisme ideològic, també la Coordinadora Sindical de Classe, les CoBas i la Intersindical, deurien estar participant habitualment en les mateixes.

Aquest procés s'ha obert per caminar cap a la VAGA GENERAL i en ell hem participat activament, posant tota la nostra obstinació i il·lusió. I encara que els resultats no han estat espectaculars, tampoc se'ls pot qualificar de fracassos rotunds. Així vam engegar, a corre-cuita, una jornada de lluita el 29-S passat que va deixar a nivell nacional centenars de mobilitzacions, vam tornar a la càrrega amb la setmana de lluita del 14 al 18 de novembre, amb moltes activitats i mobilitzacions.



Després de la victòria electoral de la dreta més reaccionària (el PSOE sembla més civilitzat formalment) vam veure com a CCOO-UGT feien un volt de rosca en la venda de drets i conquestes signant l'Acord Interprofessional de Catalunya el 27 de novembre amb la Patronal Foment de Treball i la Generalitat, avançament de el “II Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva 2012-2014” que van signar amb la CEOE i Cepyme el 25 de gener de 2012, obrint totes les portes perquè s'arrasi amb els drets i conquestes obreres obtingudes en els últims quaranta anys de duríssima lluita. Per aquí ha entrat el Govern Rajoy per aprovar la Reforma Laboral que acaba amb tot.

Contra aquesta reforma laboral sortim al carrer en unitat el mateix dia de la seva aprovació, el 10 de febrer, omplint la Porta del Sol de Madrid i quan la protesta es va dirigir cap al Parlament la policia va deslligar la repressió, que d'altra banda sembla que es va a fer habitual. La càrrega contra nens a València així ho testifica.

Ara anem a treballar per fer que la Vaga General sigui quelcom diferent al dia festiu que preparen els sindicats majoritaris. Si realment paralitzem la producció i el consum el dia 29, l'endemà no es va a poder semblar en gens als dies precedents. Només d'aquesta manera podrem donar-li continuïtat a la lluita i tornar a la càrrega ja sense CCOO-UGT, sense aquestes rèmores; llavors estarem parlant ja de paraules majors
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Amb la tabarra que has donat perquè to tradueixi algú, espere que almenys dones les gràcies i et llegeixis el text.


Així ho vam proposar a tots els sindicats alternatius: tots hauríem de partir d'on estem i copejar alhora per constituir-nos en referència de la classe, contra la política de Pacte Social Permanent dels sindicats del poder.

És evident que no hem triomfat. Ningú ens ha volgut fer cas, ni tan sols les organitzacions més properes. A mitjan juny de 2011 rebem amb evident simpatia la crida de la CNT per caminar junts cap a la vaga general. El canvi hagut en la CNT després del Xº Congrés s'ha vist al carrer i no només en els papers.

Gràcies a aquesta iniciativa avui són normals les reunions dels Comitès Confederals de CNT, CGT i Solidaritat Obrera, i si no anés per un artificial sectarisme ideològic, també la Coordinadora Sindical de Classe, les CoBas i la Intersindical, deurien estar participant habitualment en les mateixes.

Aquest procés s'ha obert per caminar cap a la VAGA GENERAL i en ell hem participat activament, posant tota la nostra obstinació i il·lusió. I encara que els resultats no han estat espectaculars, tampoc se'ls pot qualificar de fracassos rotunds. Així vam engegar, a corre-cuita, una jornada de lluita el 29-S passat que va deixar a nivell nacional centenars de mobilitzacions, vam tornar a la càrrega amb la setmana de lluita del 14 al 18 de novembre, amb moltes activitats i mobilitzacions.



Després de la victòria electoral de la dreta més reaccionària (el PSOE sembla més civilitzat formalment) vam veure com a CCOO-UGT feien un volt de rosca en la venda de drets i conquestes signant l'Acord Interprofessional de Catalunya el 27 de novembre amb la Patronal Foment de Treball i la Generalitat, avançament de el “II Acord per a l'ocupació i la negociació col·lectiva 2012-2014” que van signar amb la CEOE i Cepyme el 25 de gener de 2012, obrint totes les portes perquè s'arrasi amb els drets i conquestes obreres obtingudes en els últims quaranta anys de duríssima lluita. Per aquí ha entrat el Govern Rajoy per aprovar la Reforma Laboral que acaba amb tot.

Contra aquesta reforma laboral sortim al carrer en unitat el mateix dia de la seva aprovació, el 10 de febrer, omplint la Porta del Sol de Madrid i quan la protesta es va dirigir cap al Parlament la policia va deslligar la repressió, que d'altra banda sembla que es va a fer habitual. La càrrega contra nens a València així ho testifica.

Ara anem a treballar per fer que la Vaga General sigui quelcom diferent al dia festiu que preparen els sindicats majoritaris. Si realment paralitzem la producció i el consum el dia 29, l'endemà no es va a poder semblar en gens als dies precedents. Només d'aquesta manera podrem donar-li continuïtat a la lluita i tornar a la càrrega ja sense CCOO-UGT, sense aquestes rèmores; llavors estarem parlant ja de paraules majors
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Moltes gràcies, però si creus que és donar la tabarra demanar que ho pugui entendre..... Com ja t'he dit no domini el castellà i el traductors no són gaire bons. En canvi no et veig criticar a qui m'ha insultat.
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Per cert sotscric el text!! Fora sindicats del govern!!
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
D'acord A, no crec que calgui que t'insultessim, i menys amb la sobrada de "?" però has de saber que aquesta traducció està feta amb el programa que t'han comentat anteriorment, "softcatalà" i s'enten perfectament.

Pense que allò que es faci desde catalunya ha d'estar en català, però exigir a la resta, que es tradueixi un text que vé d'un lloc on no es parla català, és una mica massa, més encara quan es disposen d'eines com per exemple, softcatala que et fan una traducció que et permet entendre.ho a la perfecció. Disculpa les males maneres, però has d'entendre que al final farta que a cada noticia surti algú reclamant "En català!" o "açò no és espanya!"..., i pot ser el teu cas es que realment no entens el castellà, però no el de la majoria.
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
* em referia a que no és el es cas de la majoria de gent que fa aquest tipus de missatges
Re: El Solidario Nº17 - El 30 de marzo continuamos la lucha
23 mar 2012
Les traductors són molt pobres, això ho has retocat, gràcies per l'ajuda. hi ha expressions que no tradueix bé i fa que no entengui ni el tó ni el significat.

Igualment gràcies per no ser un maleducat. Segurament l'anarquisme a espanya no es diferencia gaire de la resta d'opcions en laseva consideració cap al català, a França passa xicament el mateix.
mercés altre cop
Sindicato Sindicat