Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Creació d'un bloc llibertari a la manifestació del 29-M
Cartel1.jpg
Creació d'un bloc llibertari a la manifestació del 29-M.

Desde el Vallés Occidental, farem un bloc a la cua de la Marxa Alternativa als sindicats subvencionats per l'estat capitalista i opresor.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
qui convoca aixo?
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
a quina mani? a Terrassa, a Sabadell? a Barcelona?
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Aixó comentaven l'altra dia a un concert a Agramunt.Crec que no es cap colectiu, sino gent a titol individual.

I suposo que serà a barna si diu manifestació alternativa.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Be, això està bé. L'unic és que tenim que saber a on, a quina ciutat, a quina hora i aquest tipus de cosetes.

Vallès Occidental?

Si es a Barna veig més apropiat fer un bloc autònom a la mani dels sindicats llibertaris a les 16:30 per aplegar gent. O en el seu defecte, convocar dues vegades a les dos manis que hi han.

Però clar, informeu una miqueta més nomes.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
No obstant, fa una mica de pudor ja que les dades brillen per la seva absència i el cartell és un cartell que pot fer qualsevol en un minut, no posa ni hora, ni ubicació, ni lloc de trobada (encara que si és a la cua no fa del tot falta) i bueno..llàstima per que aquest tipus de convocatòries són necessàries i al meu parer estàn molt bé.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Blocs llibertaris al piquet de les 12:30 i mani 16:30 a Barna
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Se deberia esperar a que se diese la hora y lugares de las manifestacion en general (Sindicatos amarillos, sindicatos alternativos Anticapitalistas, Lluita CGT CNT. / Estudiantes / etc.etc. ) Para no duplicar manifas ni bloques ni nada.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Es más, en el cartel pone 29F, o sea que es un cartel viejo, o lo ha hecho un subnormal.

veamos, la desorganización crónica de la gente anarquista provoca este tipo de malosentendidos. Qué costará crear unas asambleas libertarias en las comarcas, y ciudades grandes que aglutinen a la distinta gente anarquista de la zona? Algo del tipo Assemblea Llibertària del Vallès Oriental. No obliga a renunciar a nada y sirve para tener unas siglas aglutinantes e identificativas propias en un territorio dado.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
Completamente con el ultimo comentario de K. El anarquismo no esta bien organizado y es una putada. Tambien diria que estas manis critiacs deberian introducirse en los sindicatos vendidos para arrastrar a la gente de COOO y UGT a que se salgan de esos macobros. Los problemas son las direcciones las bases son nuestra clase y es normal tanto borreguismo con tanto estado del malestar durante tantos años.
Re: Bloc Llibertari 29-M
21 mar 2012
això que el problema són les cúpules i no les bases es relatiu, si les bases són uns subnormals es cosa seva. hi ha gent mes sana mentalment a qui anar a convèncer. i sino, prova-ho, veuràs per on es pasen la no-violencia i la tolerància.
a més, de la nostra clase també són els mossos, que son uns assalariats, i això no treu que siguin de la pitjor escòria.
Re: Bloc Llibertari 29-M
22 mar 2012
A dos: La gent afiliada als sindicats "majoritaris" no es tonta. Jo quan les he fet xerrar una estona llargueta i no us podeu imaginar el que ha sortit de la seva boca: mal parlant d'allò més contra les seves cúpules sindicals. Dons perquè hi continuen?. La quasi totalitat dels afiliats distingeixen entre la figura de l'afiliat (que només cotitza, però no milita) del militant, majoritàriament delegats sindicals (que cotitzen i militen més o menys activament). Haig de recordar de dir que la classe obrera dins el tardo-franquisme era quasi majoritàriament apolítica i ignorant de tot el que ensumés a política de classe combativa, democràtica i d'avantguarda.
Re: Bloc Llibertari 29-M
22 mar 2012
No hay bloques, sino directamente manifestaciones libertarias. A las 12 piquete unitario en plaza catalunya y a las 16.30 en jardinets.
Yo no me fiaria de un email que pone: info ARROBA INTERECONOMIA.com.
NI PUTO CASO.
Sindicato Sindicat