Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Els Setze Jutges
20 mar 2012
Un article que hauriem de veure publicat a l'IMC BCN com primicia exclusiva enlloc de proclames patriotiques, soflames linguistiques, lipdubs identitaris, lintxaments al Garzon i altres merdes toxiques cienciologiques.
Si a aquests 16 Jutges corruptes els hagues anomenat la classe politica catalana i enlloc de 'camorra' hi poses CiU-PPSOE, aixo seria casa nostra!
Detenen 16 jutges a Nàpols en una operació anticamorra
Redacció - El Debat
Que la màfia napolitana, la camorra, té els seus tentacles ficats en l’administració de justícia era una cosa que semblava prou evident. Però que s’ha confirmat de forma ben espectacular aquest dilluns quan la policia italiana ha detingut 16 jutges a Nàpols per treballar a les ordres de la camorra, en el marc d’una més àmplia operació contra aquesta organització delictiva, que ha acabat amb 60 detencions.

Mafiosos, empresaris i jutges
L’operació, duta a terme per la policia italiana per als delictes econòmics, la ‘Guardia di Finanza’, hauria desmantellat una organització criminal composada tres potes ben diferenciades: membres d’un clan camorrista, empresaris hotelers i de la compravenda de metall i funcionaris de l’administració judicial i tributària. Les operacions il·legals del clan es netejaven a través de factures falses emeses per empreses tapadora, que després arribaven a bancs de Suïssa, Liechtenstein i Luxemburg. El paper dels jutges en aquest entramat era fallar a favor dels empresaris si arribaven a ser acusats per aquestes factures falses.

Intervinguts 1.000 milions
D’aquestes 60 persones detingudes, segons ha informat la Guardia di Finanza, 22 han ingressat a la presó, 25 romandran en arrest domiciliari i les 13 restants tenen prohibit entrar al municipi de Nàpols. Però gairebé més important, en quant que més dolorós per a la camorra, són les quantitats intervingudes: prop de 1.000 milions d’euros, entre accions, comptes corrents, béns immobles i automòbils.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/442201/index.php
http://www.eldebat.cat/cat/notices/2012/03/detenen_16_jutges_a_napols_en_una_operacio_anticamorra_96938.php

Copyright by the author. All rights reserved.

Comentaris

Re: Els Setze Jutges
21 mar 2012
Diu molt que es denunciïn en un mateix missatge els suposats excessos del poble treballador català i els atacs contra un jutge torturador i empresonador d'etarres....
Ai, pobre garzoncillo, tan bo i tan progre que és que persegueix en pinochet! Ai ka bons ka son als yutyas aspañols! Ai ka dulens ka son els indepes catalans com al ka ba surtí l'atra dia futenli caña a un pobra prufassor pal sol fet da parlá katalà amb aksén castayà! No futem homa! Es aspañol o no? http://blip.tv/k4rlsbd/pere-duran-i-pau-llonch-estovant-un-banquer-al-ca

(a partir del minut 17:59)
Re: Els Setze Jutges
22 mar 2012
http://blip.tv/k4rlsbd/pere-duran-i-pau-llonch-estovant-un-banquer-al-ca
Sindicato Sindicat