Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Consignes per a la Vaga General del 29 M.
19 mar 2012
Consignes del Sindicat CNT de L'Hospitalet de Llobregat per a la jornada de vaga del 29 M
La principal consigna és preparar-se per a la Vaga General en tots i cadascun dels centres de treball de la ciutat sense excepció. Per a això:



- Cridem a tots els treballadors i treballadores no solament a sortir al carrer el 29 de Març sinó també a difondre durant els dies previs, i entre totes les persones, que cal solidaritzar-se amb la Vaga General.

- Si en el teu centre de treball hi ha pressions contra qui desitgi exercir el seu dret a la Vaga, és aconsellable comunicar per escrit a l'empresa mitjançant *burofax la intenció dels treballadors d'anar a la vaga, fent constar nom, cognoms i signatura de tots. També és aconsellable denunciar la situació per correu electrònic al Sindicat per poder articular una campanya de boicot posterior a la jornada de Vaga General contra aquelles empreses que usin mètodes mafiosos per rebentar la unitat dels treballadors. Combatem la por amb mitjans contundents i romanent units.

- Si estàs a l'atur, també ets necessari/a. Pots contribuir a parar la Reforma Laboral sortint al carrer i difonent la consigna de no consumir cap producte o servei durant la jornada de Vaga. També pots formar grups i concentrar-te enfront dels establiments que obrin el 29 de Març per denunciar la seva actitud insolidària.

- En línies més generals demanem col·laboració i suport explícit i inequívoc cap a aquelles consignes i actuacions de la CNT en tant que Sindicat convocant d'aquesta Vaga General i com a contraposició a altres organitzacions sindicals l'actuació de les quals ens ha portat a aquesta situació de desprotecció i misèria social.

Contra la Reforma Laboral i contra el crim de l'atur el proper 29 de Març hem de paralitzar completament L’Hospitalet.


A la VAGA!
Mira també:
http://cnt-hospi.blogspot.com.es/2012/03/consignas-de-la-cnt-de-lhospitalet-para.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat