Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Segons la web de CCOO, aquest sindicat i UGT convoquen vaga general el 29 de març

http://www.ccoo.es/csccoo/menu.do
http://www.elmundo.es/elmundo/2012/03/09/portada/1331290495.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Es evident que l'anunci de la convocatoria de la propera vaga general fet avui dia 9 de març amb 20 dies d'antelació, no es casual, l'objectiu per part d'aquesta xusma de CCOO i UGT no es un altre que el de no donar temps a les bases socials a preparar-se per fer sentir al carrer tot el potencial d'un dia com aquest i plantar cara a la enesima reforma que ens volen aplicar, intenant aixi que aquesta eina de lluita(1) es torni esteril i no tobar-se desbordats i superats com la ultima vaga general del 29S (al menys a la ciutat de Barcelona), cosa que els tornaria a desacreditar com interlocutors valids cara el govern i generaria que anesin perdent progresivament tot el poder i diners que reben a canvi de vendre les lluites i treballadores que cada cop es veuen mes afectades per el capitalisme salvatge.
Per aixo es necesari pensar colectivament estrategies i plantejarnos quina participació podem tenir i com podem incidir el 29 perque no es torni a repetir situacions com la viscuda amb la vaga TMB i buscar vies alternatives als sindicats per poder expresar el malestar social i que aflorin lluites reals i durarderes als carres.

(1) tot i que la vaga general es una eina de lluita potent, es evident que amb un unic dia, no es suficient per poder parar tot el que s'ens be a sobre, i es necesari ampliar aquesta eina tornant-la indefinida per tal de fer un mal real a la economia i plantejant bloquejos en punts economics estrategics ja sigui el port el turisme el transport etc...


CAP A LA VAGA SALVATGE I INDEFINIDA
LA LLUITA ES L'UNIC CAMI


antiautoritari_s
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Posem-nos totes les piles i treballem per a convertir-la en una vaga salvatge!! Proposo que la vaga continui el dia 30 amb el bloqueig de transport públic.
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
he sentit rumors de que la federació local de CGT de Barcelona no participara a la vaga com ja va fer a la pasada vaga de gener de l´any pasat . que no volen fer-li la feina a ccoo-ugt. en sabeu algo de això?
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Fem que els surti per la culata la vaga descafeïnada que ells esperen! Que les columnes de fum s'aixequin per tot el país!
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
a veure, jo diria que seria lo més coherent, si no pots organitzar una vaga general a nivell de Països Catalans, dir-li jornada de lluita -com crec que va fer la C.O.S.-. A la pràctica es farà lo mateix, però aquesta és la millor via si es vol ser coherent i sobretot anti-espanyolista
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
"Una jornada de lluita" no implica no anar a treballar, que és el motiu i mitjà principal d'una vaga.

"Espanyol" o "Català", tant important és aquesta qüestió que l'avantposeu als interessos de classe (no cal que respongueu, és una pregunta retòrica de la que ja sabem la resposta)?

Aquí no hi ha ningú que recolzi CCOO ni UGT, però es veu la necessitat d'una vaga general contra la que està caient i s'ha d'entendre que el que importa no és qui convoca, sinó el context general de lluita que obre perspectives de cara a mostrar el descontent real que tothom arrosega.

Vaga general indefinida!
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Ser espanyol és ser fatxa. Punt. Mentres que ser català, o basc, o castellà, o canari,o gallec, o... el ser fatxa és un coindicional:pots ser-ho, o pots no ser-ho.Però defensar Espanya, que és un projecte imperial basat en la uniformització cultural i la supressió d'una sèrie de nacions que hi té dins és ser un desgraciat.

És com ser maltractador: ja es pot dir obrer, d'esquerres, o com vulgui, que en tant que masclista i maltractador, és un fatxa.
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Putas Nacionalistas! No es un lucha entre Madrid y Catalunya. Es un lucha obrera!
Ademas:
Putas sindicatos traidores! CCOO y UGT no son la solucion. Son un parte del problema!
Por una vida en libertad y igualdad
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
pues has de esquirol y no toques los huevos.

por lo demás, otorgar cualidades innatas u ontológicas a una persona por pertenecer a una determinada comunidad imaginada (lease nación)es la definición misma del fatxa.

En fin, así nos va...aguante la Vaga General!!
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
Ademas, 31. de Marzo Dia europea contra el capitalismo! Superar el capitalismo! Por la revolución social!
http://www.march31.net
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
I a mi què collons m'expliques? Què vols dir, que una Vaga General convocada a nivell estatal (és a dir, "oju!" a nivell E-S-P-A-N-Y-O-L) és una vaga fatxa? Que tenim un marc laboral diferent als teus PPCC? O la puta reforma no ens afecta exactament IGUAL que a un treballador de Cantabria, una obrera d'Andalusia i un currante de Navarra?

Em sembla a mí que aquí es veu qui no ha fotut un pal a l'aigua en sa puta vida. Endavant amb la classe obrera unida, contra més gran millor (no éreu internacionalistes, vosaltres, capsigranys? Ja es nota ja).
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
09 mar 2012
INDEPENDENTZIA!
GREBA OROKORRA!
Re: 29-M Vaga General finalment convocada
11 mar 2012
Home, pues tener un marco de relaciones laborales distinto al español, no estaria mal. Quien convoca son dos sindicatos amarillos de clarisima vocación españolista, por que entre otras, se niegan a admitir que trabajadoes/as de ciertas partes del estado se organicem por si propios. El motivo de la huelga ya lo ha expuesto Jon en otro post: reforzar la capacidad como interlocutores de la clase trabajadora frente al al pp( gobierno ) la ceoe y la clase trabajadora. Serán ellos quienes gestionen el resultado de la huelga, se empeñaran en que no se rompa la paz social ( huelga democratica ) y los demas tendremos la frustración de ver lo que pasa en las negociaciones en madrid, al dia siguiente por la televisión.
En los PPCC la realidad es que los sindicatos combativos, nacionalistas no tienen capacidad de parar laboralmente el pais,aunque si de plantar cara en la calle y desmostrar malestar. Que es lo que pasa entonces ? La fragmentación, la falta de criterios para la unidad de acción conjunta hace que muchos trabajadores no nos sintamos cómodos en un contexto en el que adivinamos que solo sacará rendimiento la aristocracia amarilla. Evidentemente habrá que hacer huelga, en esto difiero con Jon ya que ni LAB, SAT, CIG o CUT tienen capacidad de parar la reforma aunque si aprobechar contingentes de trabajadores de CCOO y UGT. Otro aspecto es que sin organización que recoja resultados, la lucha en la calle puntualmente la rendavilizan quien la condena con la boca pequeña. No dejará de ser una via de escape para los sectores mas conscientes en la escenificación ya esperada. La tarea que tiene el sindicalismo combativo en los PPCC es generar desde ya y con visión de futuro la necesaria unidad de acción, las alternatimas para rearmar a la clase trabajadora sin ensoñamientos y con vocación de arrasar con el amarillerismo. De lo contrario será lo de siempre, nosotros llevaremos los palos, las detenciones y las multas y ellos se partiran el bacalao. Adelante con la huelga combativa !!! adelante con la jornadas de lucha !!!
Sindicato Sindicat