Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
[10-M] Presentació del col·lectiu de dones feministes "Gatamaula"
07 mar 2012
cartell presentació def.jpg
Us convidem a la presentació del col·lectiu de dones feministes "Gatamaula" que tindrà lloc el proper dissabte 10 de març a partir de les 19h a la Rimaia (Ronda de St.Pau, 12):

-19h: Actuació poema musicat de Maria Mercè Marçal
-19:15h: Xerrada de presentació del col·lectiu i xerrada a càrrec de Sindillar, sindicat de treballadores de la llar
-20:30h: "Tantés", espectacle de dansa-fusió a càrrec de la companyia Contraforces

I música fins les 00:30h amb PD's les Ovàries.

Us hi esperem!




Enmig del bombardeig publicitari sexista, entre les potes llefiscoses dels pops que violenten el nostre espai, rebent un sou cada vegada més baix... vam obrir els ulls de bat a bat! Després sortírem al carrer buscant altres gatamaules que també volguessin lluitar. Així vam començar a organitzar-nos esquivant la merda d’aquesta ciutat, fent cada cop més violeta la nostra mirada mitjançant el debat. Però no ens limitem a lluitar, de les paraules passem als fets i esmolant les nostres urpes acabarem amb aquests sistema heteropatriarcal d’arrel.
El camí no és ni serà fàcil, per això el primer que hem après és a dir NO i a autodefensar-nos. Però que ningú pensi que ens arraconarem en la foscor, si unim moltes urpes feministes podrem esgarrinxar aquest sistema que ens oprimeix i així alliberar-nos. Practicant la dissidència sexual, no ens empassarem la llengua tal i com ens mana l’Església catòlica, tenim dret al propi cos i mai, ningú, de cap manera farà callar el nostre miol.

Gatamaula, obre ells ulls,treu les urpes, i vine a lluitar!
Mira també:
http://gatamaulafeminista.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa