Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
El nihilisme no aporta res, no transforma res.
Sobre les actituds dels revoltosos que trinxen les mobilitzacions populars
Barcelona__30.jpg
Avui marxen. Són milers i han vingut a Barcelona a participar en el Mobile World Congress, una fira de mòbils com se'n fan d'altres al món però que, al final, ha acabat convertida en el símbol de la pulsió autodestructiva que està començant a aflorar al si de la societat catalana.

El Mobile World Congress s'ha convertit en l'antítesi històrica dels Jocs del 92, els dels amics per sempre. Els estrangers ja no és segur que siguin benvinguts a Barcelona i és contra ells que s'han concentrat totes les forces del nihilisme social que recorre l'Europa del sud. Venien, només, a comprar i vendre mòbils i han acabat assenyalats, primer, pels comitès d'empresa del transport públic i, ahir, per uns centenars de joves estudiants que els escridassaven a les portes de la Fira. "Go home!", cridaven. "Quant pitjor, millor!", deia Lenin. Amb la diferència que Lenin sabia el que vindria després.

Adéu, senyors dels mòbils. Marxin com puguin i no ens ho tinguin gaire en compte, si pot ser. Pensin que, en el fons, ni tan sols sabem què ens ha passat ni per què fem el que fem.
Mira també:
http://www.naciodigital.cat/post/40217

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Lenin estaria de les orelles els nens de casa bona que juguen a passar l'estona i fer malbé una mobilització legítima.


I Lenin va portar a Rússia i les repúbliques nacionals drets i justícia com l'emancipació de la dona, la cultura, la sanitat i les 8 hores per a milions de persones esclavitzades.

I és clar que provenia d'una cultura burgesa, on es va formar i va adquirir consciència de la vergonya de l'explotació inhumana (com Bakunin, com molts altres).

Però trencar aparadors no té res de revolucionari, i com apunta Cot és més aviat un entreteniment de nen de papá que té el futur assegurat i que durant el dia no fot brot per transformar i destruir la injustícia imperant.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
mira estic del adjectiu nihilista fins els collons!!

El que va passar ahir es la rabia del poble, la rabia que vosaltres intenteu canalitzar per fluxos institucionals, pero no ho aconsegiu, i per això us enfadeu i no deixeu de fer comentaris i comunicats darrere un ordinadors, mentres la gent ahir esclataba

Passo del lloc dels insults (que en tindria moltisims), doncs res segiu fent el joc a la policia, al poder i el capital que segur que tremolen veient com els autoritaris us organitzeu, estan tremolant segur vamos

I el 29 de març es prepara vaga general, tambre sortireu dient, els nihilistes que destrocen per que si, no? venga va, sou 4 gats i ningu us accepta

La revoluciò començarà quan la violencia dels oprimits sigui mes gran que la dels opressors
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Lenin escupiria la cara d'aquest periodista de la burgesia.

Sisplau, no sigueu beneits i no li seguiu el joc a aquest desgraciat que defensa els directius de les multinacionals del mobil i ataca el jovent de casa seva.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Perdona que et corregeixi, si és que ets capaç d'acceptar la crítica:

el director de Nació Digital i el conjunt d'aquest digital fa molta feina perquè es trasmeti la informació, la veritat i la realitat dels Països Catalans.

No sé per quin motiu fas servir insults de "desgraciat" i dir que defensa els directius dels mòbils...

Em sembla que no veieu més enllà dels vostres nassos.


En fi, continuaré llegint Nació digital... i Indymedia Bcn, malgrat que alguns usuaris són tan incults en un i altre mitjà dissidents al poder.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
estos comunistas...
¿cuándo reconoceréis que la URSS fracasó?no eran niños de casa buena, ni burgueses hijos de papa, esos están en las unis, llenando las unis con sus estulticias, su desconocimiento de la realidad y su falta de compromiso, y alguno u otro va a vuestras redes comunistas.
Yo provengo de conciencia y cultura burguesa (si supierías quienes han sido mis padrinos...), obrera (yo a los 15 años ya fue obligadoa trabajar y estudiar) y campesina. Pero todavía hay idiotas que hacen una lectura superficial de una generación la comparan con el falso mito del comunismo de la URSS y sacan brutales conclusiones que no tienen nada que ver con la realidad, simplemente porque no la conocen. So ímbecil. Menos habalr y más formarte, no en el partido, en la vida. ¿o quieres ser un sectario? pues lo serás
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Les coses clares.

Les accions i atacs contra seus bancàries, contra la borsa, es fruit del descontent popular. La acció com reacció i auto-defensa està demostrat psicològica i sociològicament que no sols és legitima, si no també necessària. És mitjà l'acció, la revolta i acabar amb la pau social, l'únic mode des-de on podrem obrir nous fronts de lluita que puguin culminar en una serie d'esdeveniments, d'insurrecció permanent que pugui acabar amb el sistema dels plutòcrates. El conflicte social és un conflicte, independentment del espectacle sistèmic que pretén ocultar-lo des-de els mitjans i la dissidència controlada com la que fa us el babau aquest.

Sols el poble salva al poble. Sols la lluita forta i revolucionària del precari explotat pot portar la transformació que volem, començar des-de 0. No volem ni Lenins, ni Stalins, ni cap aleka Papariga, no necessitem pares del poble ni avantguardes roges. El que us fot es no controlar i monitoritzar tots els moviments de la resistència sigui del color que sigui, el que us fot és ser sols escòria pro-sistèmica.

Visca la lluita radical! Menys demagògia i més acció.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Vladi parles de Lenin? A gent com la del article més be els hi fot un tir al cap per reaccionaris i apagafocs.

Despres ens queixem de per que aqui no passa com a Grècia..massa hipòcrites i massa xusma acomodada que malgrat la repressió, les crisis ecològiques, els horaris laborals tediosos, i el sistema d'agressio en el que vivim, no saben fer altre cosa que ser els servs dels banquers, dels amos..no ens podem esperar cap reacció per par vostra. Capitalistes amagats.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
"Els estrangers ja no és segur que siguin benvinguts a Barcelona i és contra ells que s'han concentrat totes les forces del nihilisme social que recorre l'Europa del sud. Venien, només, a comprar i vendre mòbils".

Mare meva. Resulta que quan tenim els CIE's il·legals i plens d'immigrants (que no només són torturats, sinó també assassinats), quan tenim redades, gent com l'Anglada, gent de CiU que li segueix el joc, etc. NO SOM UN PAÏS RACISTA.

Ara bé, quan 4 fills de puta, alts directius de multinacionals que exploten a nivell mundial mentres mantenen guerres a l'Àfrica per així millor expoliar els recursos naturals, són escridassats perquè veiem com són tractats preferencialment mentres el poble es mor a les cues d'espera dels hospitals i de l'atur, LLAVORS ens duguem les mans al cap perquè els "estrangers" no són benvinguts?

Va home va, el pallasso aquest de Nació Digital s'ha acabat de retratar del tot. I els putos JJOO no van ser tampoc cap passeig ni ceremònia de la concòrdia, això ho poden assegurar entre molts altres, els mateixos independentistes torturats al 92.

No es tracta de nihilisme, se'n diu JUSTÍCIA SOCIAL. Dimarts vam assenyalar els culpables i els vam intimidar només una miqueta, ja arribarà el dia que anirem a per ells i no tindran on amagar-se.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Quin paio més repugnant i classista que ha escrit l'article,segur que el mal parit aquest no parla dels cie's, ni del que passa a la Repùblica del Congo,aquests congressistes tenen les mans tacades de sang i no només han vingut aquí a comprar i vendre mòbils, també a fotres fins el cul de coca i prostitutes,GO HOME!!! malparits i no torneu mai més que no volem els vostres fastigosos diners.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Quina poca vergonya que té l'autor del article....
Els joves que lluitaren el 29F van ser un clar exemple de lluita social i aquesta és la necessària en moments com els que vivim.
El pròxim cop ves a la fira a llepar-li el cul als capitalistes que ens exploten

Guerra social contra el capital
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
"Marxin com puguin".

Tranquil, cabronàs, que marxaran en classe bussines amb la poya ben vermella d'haver-se passat 4 dies a tot luxe tirant-se prostitutes i amb els polítics catalans menjant-lis el cul.

Quina vergonya.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
02 mar 2012
Estamos hasta el coño y hasta la polla de putxs profesionales del politiqueo, haciendo la revolución desde sus poltronas de intelectuales de mierda.

El tío que escribió esta sarta de bobadas no es más que un siervo del capital al que critica con el mismo oportunismo y las mismas lágrimas de cocodrilo que el resto de ciudadanía progresista y bien-pensante. ¿Nihilismo?, ¿qué dices, tronco? xDDDDDDDDD

A mí me parece que eres el típico que se ha visto cuatro vídeos de los disturbios de Diciembre de 2008 en Atenas y se le ocurrió escribir algo donde poder incluir la palabra "Nihilista" (si lo entendieras sabrías que sí aporta, mucho más que vuestro leninismo trasnochado y obsoleto, pero bueno, incluso Lenin te rompería la boca por buitre del capital, ¡¡desgraciado apagafuegos de mierda!!).

Críticas estériles al espectro nihilista del anarquismo junto con ovaciones al congreso mundial del móvil, que pintas nada más y nada menos que de "un comercio justo". Me da que eres el mismo tipo de paleto que va de revolucionario desde un Foro Social Mundial ¿no?.

BASTA DE RECUPERADORXS
FUEGO A KARCELONA

¿Nihilistas?, ¡¡¡¡GENTE HARTA!!!!

PERIOLISTXS - PIM PAM BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
05 mar 2012
crec que un sistema de votació d'artícles i comentaris tipus el que gasten els diaris comercials estaria molt bé aquí a indy, per evitar que la gent digui tanta xorrada i es repeteixi (m'incloeixo amb aquest comentari). Una ma oberta en vermell i un puny tancat en verd per ex, vaja un logo de disseny ben canyero radikkkal. I estaria bé fer-ho desde un telèfon o una cosa d'aquestes planes que també serveix per trucar i llegir llibres i fer fotos i palles i així mentre alguns rebenten l'aparador o altres els hi rebenten a porrades el cap, la massa desde casa ho votem, per ex... podem votar democràticament per més coses, esclar.I veig moltes possibilitats.
Re: Adéu, senyors dels mòbils (article que diu veritats)
06 mar 2012
I sense el coltan dels congolesos degollats, com ens ho farem?
Sindicat Terrassa