Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Aquest dissabte: 7ª Calçotada Popular a la Sagrada Família
01 mar 2012
Ja són ni més ni menys que 7 anys -que ràpid que passa el temps!- recuperant la cultura popular catalana i l'espai públic al nostre barri. Un exercici més necessari que mai, donat el poc interès del nostre Districte en promoure ambdues coses.
calcotada2012_web.jpg
Arriba la 7a Calçotada popular de l'Eixample, aquella en la que pots gaudir d'uns deliciosos calçots amb romesco tot admirant la Sagrada Família! Aquest és el tercer any que inaugurem la festa amb la cercavila de les colles de cultura popular del barri, en la qual hi participaran els Castellers, la Farfolla i els Geganters de la Sagrada Família. Podreu gaudir també dels balls de la nova colla bastonera, que va néixer fa uns mesos i s'afegeix a la vida cultural de la Sagrada Família i el Fort Pienc. Amenitzarem el dinar amb l'actuació del cantautor Jordi Montañez i, a les 18 hores, tancarem la jornada amb el segon concert de la 3a edició de l'EixampleSONA, el concurs de bandes joves del barri. Aquest cop seran els grups Skabories i Eldelvar els encarregats de fer-nos ballar!

Ja són ni més ni menys que 7 anys -que ràpid que passa el temps!- recuperant la cultura popular catalana i l'espai públic al nostre barri. Un exercici més necessari que mai, donat el poc interès del nostre Districte en promoure ambdues coses. No oblidem els obstacles i dificultats que s'han trobat darrerament les nostres colles per poder actuar al carrer, ni les fortes restriccions en l'ús de l'espai públic que patim les entitats i associacions del barri. Tot plegat demostra que recuperar les places i carrers i fomentar la cultura popular catalana és una tasca que hem de fer les veïnes, perquè cap institució ho farà per nosaltres.

Amb la il·lusió de compartir aquest dia amb els veïns i veïnes del barri, us convidem a participar d'aquesta gran festa reivindicativa, el proper 3 DE MARÇ a les 11h a la PLAÇA DE LA SAGRADA FAMÍLIA.

Bona calçotada!
Mira també:
http://www.lacruilla.cat
http://www.joveseixample.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa