Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Lleida] El Casal Popular de Joves de Lleida obre les seves portes el proper diumenge 4 de març amb un acte d’inauguració
29 feb 2012
El proper diumenge 4 de març a partir de les 17h tindrà lloc la inauguració i presentació del Casal Popular de Joves de Lleida.
cartellinaguracio.jpg
Després de dos setmanes adequant un edifici que havia estat un punt de referència de la cultura de la ciutat però que portava anys abandonat, aquest diumenge 4 de març el Casal Popular de Joves de Lleida inaugura els seus primers espais. Serà a partir de les 17h amb una sèrie d’actes que detallem a continuació:

-     Presentació del Casal Popular de Joves.
-     Assemblea Oberta.
-     Xerrades amb les experiències de la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia (reivindicant un Casal de Joves pel seu barri) i del Centre Social Can Vies de Sants (un espai obert i participatiu des de fa 15 anys).
-     Espectacle de malabars, actuació musical, pintxos i moltes coses més.

El Casal Popular de Joves és un projecte que solament pren sentit si els joves de la ciutat ens el fem nostre, així que volem convidar tot el jovent lleidatà als actes organitzats per tal de presentar el projecte i començar-lo a construir plegats.

A partir de diumenge tenim l'oportunitat de construir un espai dels joves de la ciutat obert a tothom, sense tuteles institucionals, on es faci el que els joves imaginem, des d'on conèixer-nos i aprendre per canviar una realitat que podem canviar.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa