Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Otegi propugna una 'alternativa radical, democràtica i popular'
28 feb 2012
Ho fa mitjançant una carta escrita des de la presó en què agraeix les mostres de suport i solidaritat
o.jpg
L'ex-dirigent de Batasuna Arnadlo Otegi (http://www.arnaldotegi.com/) ha declarat des de la presó de Logroño que 'només l'organització, el debat, la participació i la construcció d'una alternativa radical, democràtica i popular podrà corregir l'actual estat de les coses'. Ho ha fet mitjançant una breu carta, amb data del 22 de febrer, poc abans de la històrica declaració de diumenge passat de l'esquerra abertzale sobre les víctimes d'ETA. Otegi agraeix el suport i la solidaritat rebuda a la presó i destaca: 'Vivim sens dubte moments molt importants tant en l'àmbit polític com en el social'.

Otegi afegeix a la carta: 'Els qui neguen els nostres drets com a Poble i han situat el planeta i la nostra espècie ben aprop del col·lapse climàtic, energètic i social, volen, a més a més, fer-nos creure que són qui tenen les alternatives per aconseguir solucions justes per als problemes que ells mateixos han creat'.
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/noticia/3989872/20120228/otegi-propugna-alternativa-radical-democratica-popular.html
http://www.gara.net/azkenak/02/325135/eu/Otegi-Solo-organizacion-debate-participacion-construccion-una-alternativa-podra-correg

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat