Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
>>> El SEPC davant les detencions d'aquest matí a Barcelona
28 feb 2012
A la concentració d’aquest matí davant la conselleria d’Economia de Barcelona hem observat de nou l’autèntica cara dels cossos policials i les ganes de silenciar el moviment estudiantil per part de la autoritats. Més d’un centenar d’estudiants s’han concentrat en el marc de la setmana de lluita de cara a la vaga del 29 de febrer i el resultat ha estat una càrrega dels Mossos d’Esquadra i dos detinguts. Des del SEPC entenem que l’acció dels Mossos no està justificada en quant els estudiants únicament ens concentraven un cop més per defensar la Universitat pública i de qualitat davant els atacs continus que aquesta està rebent. No permetrem que se’ns silencii amb cops de porra i repressió policial.
bcn1.jpg
Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans exigim:

- La llibertat sense càrrecs dels dos detinguts. I convidem a tothom a participar de les concentracions d’avui per donar-los-hi suport. S’ha convocat tothom ales 12h a Jardinets de Gràcia i a les 17 hores davant de la comissaria de les Corts.

- La dimissió del Conseller d’Interior, Felip Puig, com a responsable directe d’aquesta càrrega policial desmesurada i de totes les anteriors.

- Disculpes públiques als estudiants per part de la Generalitat de Catalunya i les respectives delagacions de responsabilitats als qui han provocat tals repressions.

- Prou repressió al moviment estudiantil ja que entenem que tenim el deure de mobilitzar-nos en defensa d'un ensenyament públic i popular per tant, criminal·litzem qualsevol repressió que limiti els nostres dret. Hem decidit buidar les aules i prendre els carrers i cap tipus d'actuació opressora per part de la policia podrà acabar amb els nostres objectius.

Encoratgem a tota la comunitat educativa a sumar-se a les properes mobilitzacions com la vaga general d'educació que demà, 29 de Febrer, es durà a terme arreu dels Països Catalans. Juntes per la pública, ni un pas enrere!

Barcelona, 28 de Febrer del 2012
Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
Mira també:
http://www.sepc.cat/continguts/contingut/carreguesabcn.php

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat