Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Detinguts dos companys a l'acció contra la governança
28 feb 2012
Informació de l'acció d'avui.
Aquest mati dos companys han estat detinguts en una acció que s'ha fet a la Conselleria d'Economia i Coneixement i que havia convocat la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública contra la reforma de la governança del sistema universitari català.

En principi l'acció consistia en entrar un petit grup de persones a la conselleria per lliurar el document que la PUDUP ha elaborat en relació a la governança i el manifest que es llegirà demà a la finalitzacio de la manifestació de demà 29 de febrer. A la vegada la resta del grup havia d'estar fora protestant contra les retallades i la nova ofensiva per posar les universitats públiques en mans d'empreses i bancs.

Els mossos d'esquadra han perdut l'oremus i han fet una petita carrega que ha acabat amb la detenció de dos companys de la UPF, que en aquests moments es troben detinguts a la comissaria de Les Corts, a espera que se'ls prengui declaració.

S'ha convocat per aquesta tarda una concentració a les 17 hores davant de la comissaria dels mossos d'esquadra a Les Corts.

També es fa una crida a participar demà a la manifestació de les 12:30 hores que sortirà de Plaça Universitat.

DEFENSEM LA UNIVERSITAT PÚBLICA

NO PAGAREM LA SEVA ESTAFA!!!
Mira també:
http://reconstruimlapublica.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat