Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Dimecres Manifestació Tarragona Jornada de Lluita 29-F
27 feb 2012
JA N’HI HA PROU!

LES RETALLADES NO FUNCIONEN!

Manifestació a Tarragona, dimecres 29 febrer a les 19:00h. a la Plaça Imperial Tarraco

Les polítiques d’austeritat que estan imposant els polítics i els poders financers no funcionen i ens estan portant a la ruïna.

Retallar els serveis públics i reduir els salaris i els drets social i laborals de la població està generant més atur, més precarietat i més indefensió dels sectors més febles de la societat.

El camí de les retallades és la via més segura per aprofundir una crisi que està resultant beneficiosa per uns pocs.

Tenim quatre-cents mil aturats i aturades més que fa un any. I el 80% de la població assalariada veu disminuir la seva capacitat adquisitiva. En el mateix any de recessió, les deu principals fortunes del país han elevat el seu patrimoni un 27%.

Mentre la banca es converteix en la principal empresa immobiliària del país 60000 famílies es queden sense casa.

Es tanquen plantes i serveis d’hospitals públics amb la intenció de fer pujar les assegurances a mútues privades. Es des inverteix en l’ensenyament públic mentre es mantenen les subvencions a les escoles privades d’elit i es projecten universitats privades.
Els polítics ens enganyen quan diuen que hem de retallar salaris i reduir la despesa pública per sortir de la crisi del deute. En realitat volen salvar la banca a costa d’enfonsar a la població i imposar la privatització del que queda d’espai públic.

La realitat de les polítiques d’ajust la veiem a Grècia i la veurem en més països. El dia 29 manifestacions convocades per organitzacions cíviques, socials i sindicals d’arreu d’Europa sortiran al carrer contra aquestes polítiques.

CONTRA LES RETALLADES SOCIALS I LABORALS

MOBILITZEM-NOS !

HI HA ALTERNATIVES, I NO SÓN LES QUE ENS PROPOSEN

Plataforma Ciutadana per a la Defensa dels Serveis Públics i Assemblea 15M Tarragona

www.facebook.con/events/311532152229027/

This work is in the public domain
Colera camping CNT