Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Ferran Bel, l'independentista radical
22 feb 2012
Els de CIU volen tirar cortina de fum per tapar les retallades, però no poden dissimular que són uns espanyols de merda.

Article publicat a diversos portals web.
cartell_A3_(1).jpg
Últimament hem vist com l'alcalde de Tortosa Ferran Bel està participant d'associacions i actes independentistes, degut al seu càrrec de vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència.

Estaria bé que fem una repassada a algunes de les actuacions més destacades d'este independentista radical.

Al segon any d'arribar a l'alcaldia, va organitzar una rebuda oficial a l'Ajuntament de Tortosa al príncep Felip de Borbó i a la princesa Letízia Ortiz, amb signatura al Llibre d'Honor de la ciutat inclosa. Suposo que la rebuda oficial era per explicar-los als Borbons la voluntat que té el poble català d'alliberar-se del Regne d'Espanya.

Una altra mostra del seu alt nivell de compromís amb la independència, la trobem en les multes que va posar a sis jóvens de Tortosa per repintar un mural independentista que havia estat embrutat amb símbols nazis i espanyolistes.

No podem passar per alt la defensa aferrissada que ha fet del monument d'exaltació feixista que hi ha al mig del riu Ebre, un monument inaugurat pel mateix Francisco Franco. Per prendre està decisió, l'alcalde Ferran Bel segurament va inspirar-se en la llegenda de les vagues a la japonesa, aquelles en les quals els treballadors i treballadores, en lloc de no anar a treballar, treballen el doble d'hores com a mesura de pressió. Faltarà veure si, seguint amb la seua línia, també restaura, repinta i il·lumina el monument, tal com demana la Falange.

Com a mostra de suport a les entitats i col·lectius independentistes de la nostra ciutat, des de l'Ajuntament de Tortosa s'han posat mil i una traves en l'organització d'actes com la Marxa de Torxes de l'11 de setembre o el Correllengua.

Podríem dir, en conclusió, que es tracta d'un patriota, d'aquells que diuen “de pedra picada”, a l'alçada de Francesc Macià, Joan Fuster o Lluís Maria Xirinacs.

Jo ho tinc clar, Ferran Bel ens guiarà cap a la independència!
Mira també:
http://www.lamarfanta.blogspot.com/2012/02/tribuna-ferran-bel-lindependentista.html
http://www.llibertat.cat/2012/02/ferran-bel-l-independentista-radical-16740

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa