Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Cafeta sobre la lluita estudiantil
21 feb 2012
Xerrada sobre les lluites estudiantils passades i presents més cafeta per l'autogestió el divendres 24 a les 19:00 al CSA Can Vies.
C Documents and Settings Administrador Escritorio cartell_cafeta_24.jpg
L'acte-kafeta que es durà a terme el proper divendres dia 24 de febrer al vespre, consistirà en una xerrada-debat on hi participaran diverses persones relacionades amb la lluita estudiantil catalana -veure cartell-, representants del professorat universitari, membres dels òrgans estudiantils i assemblees de facultat.
Els punts que tractarem fan referència a la lluita contra Bolonya i l'Espai Europeu d'Educació Superior dels darrers anys, així com també l'actual context que estem vivint en aquests moments, marcat sobretot per l'anomenada Estratègia 2015 i les retallades socials. Pretenem comparar els dos moments (l'actual i el de fa tres anys), amb vistes sobretot a trobar-hi diferències o coincidències, encerts, errors i mancances; per tal de contribuïr al debat sobre la tàctica i la situació concreta.
Remarcar sobretot que es tractarà d'una taula rodona, amb lo qual volem convidar-vos a totes a que vingueu a explicar-nos la vostre visió de la qüestió.

Durant l'acte hi haurà servei de beguda i després de la xerrada música de la bona.
Es durà a terme al CSA Can Vies del barri de Sants.
http://canvies.barrisants.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cafeta sobre la lluita estudiantil
21 feb 2012
Crec que falten representants o membres de les que van ser les principals organitzacions estudiantils en contra de Bolonya a Bcn. I gent de les assemblees de facultat més actives, no pas de l'ocupació del rectorat.

Però crec que és un tema que s'hauria de comentar al posterior debat: la pèrdua del poder de les assemblees de base -des de ja fa un temps- a múltiples lluites a la ciutat de Bcn, a favor de la construcció de macocircs (UB-centrals, acampada plç cat, etc) que, tot i ser molt mediatics, destrossen i mermen el conjunt de lluita i horitzontalitat que els a possibilitat i que és l'únic capaç de contruïr assemblees realment participatives i efectives. I també es podrien sortir a la llum els col·lectius i individualitats que generalment estan darrere d'aquests fets... Us desitjo un bon treball, i que ens serveixi per les futures lluites.
Re: Cafeta sobre la lluita estudiantil
21 feb 2012
Bé, l'Eudald era militant del SEPC, trobo que es podria haver esmentat al cartell la veritat...
Sindicato Sindicat