Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Aquest diumenge prendrem els carrers !
17 feb 2012
Nosaltres, treballadores i treballadors, amb contracte, sense contracte, precàries, jubilades, immigrants, estudiants, aquest diumenge 19 de febrer tornarem a prendre les places i carrers.
426446_179079258867085_100002950365907_268978_1728515788_n.jpg
Sortirem per dir no a la nova reformar laboral que incrementa els privilegis dels poderosos a costa de les nostres vides, del nostre treball i dels nostres barris. I també prendrem els carrers per continuar plantant-nos contra aquestes retallades que amaguen la privatització de serveis bàsics com l'educació, la sanitat i el transport.
Ja fa masses anys que perdem massa drets també en el món del treball. La nova reforma busca denigrar encara més les nostres condicions laborals per afavorir als amos del capital, dels bancs i de les grans corporacions. Aquesta reforma destrossa el ja minvat valor dels convenis col·lectius, certifica l'acomiadament pràcticament lliure i dóna via lliure als empresaris per canviar-nos els horaris i les condicions de la nostra feina, per a aquells/es que en tenim. Acosta encara més a aquells treballadors/es amb contracte relativament estable a les condicions que fa anys pateixen els i les precàries.

Aquest diumenge prendrem els carrers, també, per a dir que les cúpules sindicals, que fa pocs mesos pactaven amb la patronal i que tantes vegades han negociat amb els governs de torn retallades de drets (com per exemple les pensions), no ens representen. Tal i com fan els professionals de la política, aquestes cúpules i burocràcies sindicals pretenen segrestar la nostra capacitat de lluita, de decidir quin món volem i la nostra dignitat.

També seguirem dient no a les cúpules financeres amagades darrera els tecnòcrates de la Unió Europea. Front a la dictadura dels bancs i les grans corporacions i la complicitat de la classe política i les institucions de la UE nosaltres seguirem oposant-hi l'autogestió, la solidaritat i el suport mutu.

A tots ells els diem que ja n'hi ha prou. Que prenem els carrers, migrants i autòctons/es, assalariats/des i aturats/des, treballadors/es fixes i eventuals, joves i jubilats. Que ens agrupem, ens organitzem, ens relacionem entre nosaltres, confluïm als carrers, als barris i als centres de treball. Que tots i totes juntes no en deixarem passar cap ni una més. Que aquesta manifestació no és el final de cap lluita. No la fem per rentar-nos la cara. És simplement una passa més en aquest camí cap a la revolució. I la farem nosaltres, per nosaltres i amb les nostres forces.
Mira també:
http://www.facebook.con/profile.php?id=100002950365907

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat