Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Tornem a dir-li a Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que amb els treballadors/es i els usuàris/es de Bus i Metro no es juga
16 feb 2012
http://comitedescansos.blogspot.com/
trias1.jpg
Diumenge 19, a les 11:30h a Plaça Salvador Seguí, al costat de la Rambla del Raval, inauguració de la Filmóteca.
Estarà el morós i sense paraula Xavier Trias, Alcalde de BCN, amb un sou de més de 8000 euros al mes, dietas apart.
Quedem a les 11:00 a la Plaça Salvador Seuí mateix. No faltis!
L'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB ens està ningunejant els atrasos del 2011, congelat el sou del 2012 i està incomplint el conveni col·lectiu de Bus.
L'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de TMB està empitjorant el servei de BUS i METRO, mentre puja espectacularment el preu del bitllet.

Què va contestar Xavier Trias (sou d'Alcalde anual: 109.939 euros) quan es va descobrir que l'any passat va cobrar 36.800 euros per anar a un parell de reunions al mes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)?
Aquí la resposta: http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20111128/54238618328/trias-c

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tornem a dir-li a Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que amb els treballadors/es i els usuàris/es de Bus i Metro no es juga
16 feb 2012
ànim amb la lluita! aquests convergents porcs capitalistes i botiflers ja poden posar cara de pena que després la foten per l'esquena i viuen a expenses dels treballadors.
menys retallar i més complir!
Re: Tornem a dir-li a Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que amb els treballadors/es i els usuàris/es de Bus i Metro no es juga
17 feb 2012
L'escopinada que et fotia Xavier Trias, poca vergonya! Aquesta gentussa hauria de cobrar el salari minim interprofessional que volem que acceptem sense més dilacions.
Sindicato Sindicat