Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral
Los derechos se conquistan en la calle y se pierden en el sofá
15 feb 2012
DAVANT LA REFORMA LABORAL, MOBILITZACIÓ
a vaga.jpg
A TOTA L’AFILIACIÓ

Companyes i companys:

Com ja coneixeu el govern del PP, amb la complaença de CiU i dels empresaris, ha executat el mandat emanat des de la UE, Brussel•les i Alemanya, implantant una reforma laboral que carrega contra el benestar i la seguretat laboral de les i els treballadors del Estat espanyol i Catalunya.

Ni els tremola el pols, ni temen la resposta, quan reconeixen que aquesta reforma no crearà ocupació, però és el que els mercats exigeixen per recuperar la confiança.

Aquesta prepotència s’aplica dies després de la vergonyosa posada en escena del pacte que, aquests sindicats que signen pactes antisocials contra la classe treballadora, van acordar amb la patronal; aquest pacte que especialment apuntalava la pèrdua de salaris dels treballadors, la desregulació de les jornades laborals, els increments de la productivitat, la mobilitat funcional, en definitiva l’avantsala de la reforma.

La CGT estàvem immersos en un període de reflexió sobre la convocatòria de la vaga general, però els ritmes dels esdeveniments no els marquem nosaltres. És obvi dir que arriba el moment de passar a la mobilització i prendre el carrer, tal com el comunicat del Comitè Confederal de 11 de febrer plasmava.

Des del SP del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, fem una crida a tota l’afiliació, de la CGT de Catalunya, perquè passem sense dubtar a l’acció, només ens queda un camí, dignitat i lluita.

Avui més que mai, hem de mobilitzar-nos en els centres de treball, als barris i al carrer, perquè aquesta reforma laboral ens l’apliquen els qui estan al servei de les empreses i els mercats financers, veritables artífexs de la crisi del capitalisme que volen fer pagar, una vegada més, a la classe treballadora.

Portem més d’un any oposant-nos a les successives retallades socials i laborals, que anteriors governs van imposar. El diumenge 19 us convoquem a la mobilització contra aquesta reforma laboral. Els carrers de les principals ciutats de Catalunya s’han d’omplir del clam del poble contra aquesta nova agressió. Aquest dia les dones i homes de la CGT han de deixar clar el seu missatge i iniciar el camí cap a la necessària Vaga General, no ens deixen altra opció.

TOTES I TOTS A LES MANIFESTACIONS DEL DIUMENGE 19

A BARCELONA: PÇA. CATALUNYA / PORTAL DE L’ÀNGEL A LES 11 HORES

Quan dispossem de la resta de convocatòries a nivell de Catalunya us les farem arribar.

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT)

Secretariat Permanent del Comitè Confederal

15 febrer 2012
Mira també:
http://cgtcatalunya.cat/spip.php?article6691

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Los derechos se conquistan en la calle y se pierden en el sofá
15 feb 2012
Es fa necessari una xarxa llibertaria per a convocar accions visibles i contundents, com per fer propaganda conjunta!! Quan el moviment llibertari ha convocat algo? una cosa es ser "antiorganització formal"... pero un mínim!! Sino no arribarem enlloc!!! Som marginals i no podem ni convocar un simple bloc!! Fot pena!
Re: Los derechos se conquistan en la calle y se pierden en el sofá
16 feb 2012
Que pesat amb el puto bloc llibertari... ja t' han contestat..
Re: Los derechos se conquistan en la calle y se pierden en el sofá
16 feb 2012
quines organitzacions o grups convoquen a part de CGT?
salut
Re: Los derechos se conquistan en la calle y se pierden en el sofá
17 feb 2012
la CNT
Sindicato Sindicat