Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Joaquim Forn, President de TMB: “Els acords estan per complir-se”
14 feb 2012
Apareix una gravació a internet de la reunió que van tenir al setembre de 2011 els companys de CGT, PSA i ACTUB amb el President de TMB, Joaquim Forn, i el Regidor de Mobilitat, Eduard Freixedes
wiki.jpg
Des de la setmana passada corre per internet una web (http://wikitmb.podbean.com/) i al setmanari DIRECTA des d'ahir (http://www.setmanaridirecta.info/noticia/joaquim-forn-va-prometre-dos-si) on s’escolta una conversa entre Joaquim Forn, President de TMB, Eduard Freixedes, Regidor de Mobilitat i delegats sindicals de CGT, PSA i ACTUB.

No sabem qui ha gravat aquesta conversa, ni sabem com ha anat a parar a internet.
Després d’una reunió d’urgència, els companys que s’escolten a la gravació han confirmat que la conversa és autèntica i que, tal i com ja van informar en el seu moment als seus companys/es de sindicat, al setembre de 2011, els tres sindicats van anar a parlar a l’Ajuntament amb el President de TMB.
En aquesta reunió van ser presents 4 companys de CGT, PSA i ACTUB, van ser els seus sindicats els que havien demanat la reunió per tractar del futur de l’empresa (retbus), del compliment del conveni col·lectiu i de les diferents denuncies que hem guanyat (15 minuts de l’entrepà, contra els sindicalistes il·legals de ccoo i ugt, etc).
En aquella reunió, el President de TMB va afirmar que no hi hauria reduccions del servei de Bus per a la gent de Barcelona, també va afirmar en relació al conveni col·lectiu que “els acords estan per complir-se”. Ja llavors els companys de CGT, PSA i ACTUB el van advertir que si no complia els treballadors/es d’autobusos de TMB s’aixecarien per reclamar el que és el seu conveni i les seves condicions laborals.
Per aquest motiu, quan Joaquim Forn diu al web de l’Ajuntament que "No podemos entender esta estrategia sindical y política que busca un aumento salarial en unos momentos tan delicados para la economía y en que las actitudes responsables son necesarias para tirar adelante" està mentint descaradament, ja que ell sap que no compleix els acords establerts i que els treballadors/es de busos de TMB estan responent a aquest incompliment. Abans de l’incompliment i de la reducció de servei dels busos i de la pujada tarifaria, els treballadors/es no havien plantejat cap tipus de mobilització.

Aquí les seves declaracions:
http://w3.bcn.es/V01/Serveis/Noticies/V01NoticiesLlistatNoticiesCtl/0,21

Per últim, volem recordar un cop més, que el CULPABLE de la vaga es diu Xavier Trias, que sent el responsable de colocar a Joaquim Forn de President de TMB, està pel moment incomplint els acords laborals amb els treballadors/es de TMB i està empitjorant el servei de BUS i METRO, alhora que s’ha imposat una pujada tarifaria intolerable.

Aquí el conveni que s’està incomplint:
http://www.cgtbus.com/docs/actualitat/conveni%202009-2012%20catala.pdf

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more