Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : laboral
L'ATM no ens estima
14 feb 2012
Avui dia dels enammorats hem anat al metro a dir que l'AMB i TMB no ens estimen
P2141059.JPG
P2141060.JPG
P2141061.JPG
Aquest matí una colla de gent hem visitat les parades de metro de Fondo i Santa Coloma, a dir que l'AMB i TMB no ens estimen. Amb la pujada de preus als usuaris, i la retallada de serveis, ens demostren cada dia que s'estimen més els privilegis dels directius de les empreses que les necessitats del poble. Com que hem sigut poqueta gent, hem decidir no arriscar-nos massa, però hem sortits amb la seguretat que Hi tornarem!
Mira també:
http://indignatsgramenet.wordpress.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'ATM no ens estima
14 feb 2012
aviam quan entendrem que encara que no hi hagi directius amb grans sous, els bitllets de transport públic igual que tots els béns i serveis del sistema seguiran creixent inexorablement. No hi ha volta de full, estem davant una crisi energètica, financera, ecològica,... i els preus no poden fer més que pujar, s'ha acabat la festa!! oblideu-vos de l'estat del benestar, perquè aquest serà cada cop menys viable.
Re: L'ATM no ens estima
14 feb 2012
Potser ets tu qui no te capacitat per adonarse...
Cap gran televisor, cap càmara, cap segureta, reducció dels sous dels directius i probablement estarem mès aprop del transport gratuit... La crisi és de voluntat i indepèndencia polìtica.
La causa de la crisi energètica, financera, eciològica, etc..., és el capitalisme i no ens ensortirem amb més capitalisme i més precarietat.
Si volen creixer, que ho facin amb el seu esfors, no amb el nostre.
Sindicat Terrassa