Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : sexualitats
Gaylespol: l'alliberament sexual i la repressió policial són compatibles?
10 feb 2012
Gaylespol és una associació de policies gais i lesbianes que lluita per normalitzar la diversitat sexual i erradicar la homofòbia en els cossos policials.
Denunciem la seva hipòcrita i egoista doble moral en defensar unes llibertats (casualment, aquelles que els hi incumbeixen a ells com ho són les llibertats sexuals) mentre que reprimeixen les d'uns altres que viuen per sota del seu estrat econòmic o que treballen per una societat més lliure i sostenible.
Si per una banda lluiten contra la repressió d'una identitat sexual en el seu àmbit laboral, per l'altra defensen i exerciten la repressió social durant el seu horari laboral.
Si per un cantó reclamen igualtat en el tracte independentment de la opció sexual de cadascú, per l'altre fomenten la desigualtat social protegint amb les seves armes els privilegis dels rics.
Si bé s'erigeixen com a grans defensors de la diversitat sexual, també són els màxims garants d'un sistema ecocida que destrueix la diversitat biològica.
Si per les nits els pots trobar ballant a discoteques d'ambient, de dia fan ballar manifestants a cop de porra.
Si els atraus sexualment et conviden al seu pis, però ves amb compte perquè si no pots pagar la hipoteca o el lloguer et fan fora del teu pis!

Des del Brot Bord entenem la lluita per l'alliberament sexual com una lluita indestriable de totes les altres lluites que breguen per l'emancipació en qualsevol altre àmbit de les nostres vides. Invitem a tothom a ampliar el seu punt de vista polític més enllà del seu propi melic.

Com ens podem sentir lliures en les nostres opcions sexuals i al mateix temps restar passius o ser partíceps respecte la repressió en tantes opcions de les vides d'altres persones, com per exemple les opcions polítiques?

Qui sols lluita per la seva pròpia llibertat sols pot sentir-se lliure ignorant la opressió de la resta.

Policia gai i lesbiana que curiosament estàs llegint això: procura seguir gaudint de la teva llibertat sexual tot ignorant la opressió d'aquells a qui increpes, inspecciones, censures, desnones, empresones, multes, reprimeixes, tortures, traumatitzes.... perquè si algun dia per ventura prens la més mínima consciència del mal sistematic que infligeixes a qui pateix la teva autoritat, mai més podràs conciliar la son amb la teva feina. Altrament, et convidem a abandonar la teva feina i a unir-te a una lluita més àmplia de mires per una societat més justa i lliure sense institucions repressives ni patriarcals.

NI REPRESSIÓ SEXUAL, NI REPRESSIÓ POLICIAL!!!
GAYLESPOL ÉS UNA BROMA DE MOLT MAL GUST.

Brot Bord


T'animem a mostrar el teu rebuig a Gaylespol en el torn de paraules que s'obrirà a la xerrada que fan demà dissabte dia 11. Aquí pots veure la convocatòria: http://www.amicsgais.org
Mira també:
http://brotbord.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gaylespol: l'alliberament sexual i la repressió policial són compatibles?
10 feb 2012
I que dieu del Village People?
Sindicato Sindicat