Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Avui, ens tanquem a l'Escola Abril de la Canonja per l'educació pública de qualitat
09 feb 2012
Convoquem a tots els membres de la comunitat educativa a la tancada contra les retallades i per la defensa de l'ensenyament públic a Catalunya, que tindrà lloc el proper dijous 9 de febrer a l'escola Abril de la Canonja. Una escola que el Departament d'Ensenyament pretén tancar el curs vinent adduint raons "demogràfiques"...
Feu-ho córrer, veniu a tancar-vos, passeu a donar suport, treieu-hi el nas, no deixeu de dir el que penseu!!!

Aquesta tancada pretèn ser l'inici d'una campanya de diversos tancaments que s'aniran realitzant pel territori i que pretenen visualitzar el desmatellament encobert que s'està fent de l'ensenyament públic, davant dels nostres ulls, de forma quotidiana i sense pausa: recursos materials, humans i econòmics, eliminació de serveis, condicions laborals dels treballadors i treballadores del ensenyament, privatització de certs serveis fins ara públics.. (Continua)

També busquem coneixer-nos, trobar complicitats i sinèrgies per continuar lluitant contra les retallades, de forma coordinada i efectiva, amb moltes altres companyes, organitzacions i moviments que efectuen altres tipus de protestes i accions.

Demà la comunitat educativa del Camp de Tarragona està convidada a venir a l'escola Abril per tal de manifestar el seu sentir i disconformitat vers les retallades en l'educació del pais, per defensar la dignitat i qualitat de l'ensenyament públic.

A partir de les 19 hores a l'escola Abril, al carrer Carrasco i Formiguera, núm. 8 de la Canonja (mapa aquí), allà hi serem amb les següents propostes:

19h. Presentació i benvinguda a la tancada.
19.30h. Assemblea oberta on descriurem i explicarem el desmantellament de l'ensenyament públic i també coneixerem de primera mà la situació de l'Escola Abril.
21h30. Sopar de carmanyola cooperatiu. Porteu sopar per compartir!!!
23h. Passi del documental La doctrina del shock, basat en el llibre homònim de la Naomi Klein
1h. A dormir!

Per la defensa d l'ensenyament públic, us hi esperem!!! reenvieu tant com pugueu!!!

Assemblea contra les retallades i per la qualitat i dignitat de l'ensenyament públic

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa