Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Milers de cartells a les parades i als busos denuncien les retallades a TMB
07 feb 2012
Els treballadors/es fan responsable de la reducció de servei, de la pujada de tarifes i del xantatge patronal a Xavier Trias
adhesiutrias.tif
adhesiutrias.tif (376,17 KiB)
cartell2.jpg
foto4.jpg
Al igual que amb la mobilització pels 2 dies, el Comitè de conveni ha començat a denunciar públicament a través de cartells el paper de responsable que té Xavier Trias, Alcalde de Barcelona i President de l’AMB, per tot el conflicte obert a TMB.

Els autobusos i les marquesines han aparegut repletes de cartells que mostren clarament que els treballadors/es de Bus i Metro no deixaran passar cap retallada, ni cap incompliment de conveni col·lectiu, com el que està realitzant la Direcció de TMB.
En el cas dels Busos això significa que no pagar els endarreriments de 2011 representen per a cada treballador d’autobusos de TMB una perduda de 700€ i no actualitzar les taules 2012 i no complir amb els 5 minuts d’incidencia significa que cada mes cobrarem 50€ menys.

Recordem que demà, dimecres 8, a les 9:15 i a les 16:30 es realitzarà dues noves assemblees de treballadors/es de Bus i Metro a Cotxeres de Sants per seguir organitzant la resposta a aquest atac de l’Ajuntament de Barcelona.

No sobren autobusos al carrer, sobren tots els directius.

Adjuntem cartells i fotos.

La nostra proposta per sortir d’aquesta dinàmica de retallades

-Dimissió de tot l’equip Directiu de TMB.
Fora els 603 membres fora de conveni que costen milions d’euros als contribuients. Els directius de TMB són un luxe que els treballadors/es no ens podem permetre.

-Control de l’empresa pública pels propis treballadors i treballadores.
Autogestió d’aquesta i, per tant, qualsevol responsabilitat en el funcionament global ha de ser elegit pels propis treballadors i treballadores.

-Negociació per part dels treballadors i treballadores de l’empresa amb l’Estat, la Generalitat i l’Ajuntament en relació a les quantitats econòmiques rebudes per finançar el transport públic.

-En un primer ordre de millora del servei: Restaurar-lo a la situació d’abans de setembre de 2008.

-Aturar el finançament amb diners públics, per part de l’AMB, de les empreses privades de Transport.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Milers de cartells a les parades i als busos denuncien les retallades a TMB
07 feb 2012
http://comitedescansos.blogspot.com/
Para construir lucha ANTISITEMA real
07 feb 2012
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/439421/index.php
Re: Milers de cartells a les parades i als busos denuncien les retallades a TMB
08 feb 2012
Y estos bastardos que hacen cuando un/a parad@ o precario tiene que viajar en autobus y no tiene diner@. Lo echan!!!!
Buseros en lucha y una mierda, solo miran por sus sucios intereses. A ver cuando se movilizan por un transporte publico gratuito y de calidad. Baste de ser voceros de trabajadores egoistas que en vez de solidarizarse con los demas ciudadanos los tratan como escoria. Buseros, vosotros y vuestros jefes sois la misma escoria
Sindicat Terrassa