Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Intersindical vincula l’augment de l’atur a la política de retallades
04 feb 2012
Les reformes laborals destrueixen ocupació i empobreixen a la majoria
03 / 02 / 2012

El Sindicat considera que les dades d’atur posen de manifest el fracàs de la política d’ajust

Aquestes dades que situen en 551.793 les persones en atur en el País Valencià, de les quals 53.650 són menors de 25 anys i 86.768 són persones immigrants, representen un augment del 3,13% respecte de l’atur del mes de desembre i evidencien que la política de retallades socials, laborals i econòmiques no han servit per crear ocupació sinó tot el contrari per continuar destruint-la.

En un moment de crisi, com el que estem vivint, les retallades impulsades pels governs espanyol i valencià estan destruint ocupació en totes les províncies valencianes i en tots els sectors del món laboral. A més, de les 86.734 noves contractacions només 6.716 són indefinides i per contra 80.018 no ho són. Aquesta data mostra que ni la reforma laboral aprovada per l’anterior govern ni la que pensa portar endavant l’actual govern serviran per a acabar ni amb la dualitat del mercat laboral ni per generar ocupació i riquesa.

Des de la Intersindical Valenciana considerem que, de mantindre’s amb aquesta política, continuarà destruint-se ocupació i empobrint-se la majoria de la població ja que aquesta és la veritable intenció del govern del PP. El que pretenen és tindre mà d’obra barata per continuar beneficiant a les empreses i a la banca a costa de picar les treballadores i treballadors i la majoria de la ciutadania.
Per tot açò, la Intersindical Valenciana considera que cal una resposta globlal i contundents del conjunt de la classe treballadora, del moviment sindical, de les diverses xarxes i plataformes i dels partits polítics que acabe amb l’espoli, la destrucció de l’ocupació i la pèrdua de drets.

This work is in the public domain
Sindicat