Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Mentre hi hagi escorxadors hi haurà camps de batalla
04 feb 2012
León Tolstoi:

Mentre hi hagi escorxadors hi haurà camps de batalla. A l'instant oferiria la meva vida si amb això aconseguís que l'ésser humà deixés d'assassinar animals per devorar!


Leonardo da Vinci:

L'home és el rei dels animals, ja que supera en crueltats a tots ells. De de molt jove vaig deixar de menjar animals, i sé que arribarà un dia que els homes i les dones s'oposaran a la matança dels animals.



Albert Einstein:

Jo sóc, per principi, un fervent seguidor del vegetarianisme. Sobretot per raons morals i ètiques. Res beneficiarà tant la salut humana i incrementarà tant les probabilitats de supervivència per a la vida sobre la Terra com l'evolució cap una dieta vegetariana.



Voltaire:

És increïble i vergonyós que ni predicadors ni moralistes aixequin la seva veu contra la bàrbara costum d'assassinar animals i a més menjar-se'ls.



Mahatma Gandhi:

La superioritat dels éssers humans sobre els altres animals s'hauria de demostrar no només superant la salvatge crueltat d'assassinar-los i devorar-los, sinó cuidant-los, protegint-los i estimant-los.



Charles Darwin:

L'amor cap a totes les criatures vivents és el més noble atribut de l'ésser humà, no vull viure si per això he de robar-li la vida a un animal.



Will Kellog:

Com pots menjar-te una cosa que te ulls, que et miren i et veuen, et reconeixen i si els acaricies, cuides i estimes t'estimen encara més incondicionalment que qualsevol humà!



Plutarc:

Per una boca plena de carn, privem a una ànima del sol i la llum, i d'aquesta proporció de vida i temps amb la que va néixer al món per gaudir.



Bernard Shaw:

Mentre nosaltres siguem tombes vivents de criatures assassinades, com podem esperar condicions millors en aquest planeta. Els animals són els meus amics i jo no mastego els meus amics ni el meu estòmac és el seu cementiri.



Alice Walker:

Els animals viuen pels seus pròpis motius, no existeixen per servir els humans, de la mateixa manera que els negres no van ser fets per servir els blancs ni les dones als homes.



JM Coetzee:

Sí, sóc vegetarià. Trobo bastant repulsiva la idea d'omplir la meva gola amb fragments de cadàvers, i em sorprèn observar quanta gent ho fa cada dia.



Louis Stevenson:

Consumim cadàvers de criatures amb emocions i òrgans similars als nostres, i omplim els escorxadors diàriament amb crits de dolor i por.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mentre hi hagi escorxadors hi haurà camps de batalla
04 feb 2012
Mentre hi hagi capitalisme hi haurà escorxadors i camps de batalla.
Re: Mentre hi hagi escorxadors hi haurà camps de batalla
06 feb 2012
mentre hi hagi dominació hi haurà capitalisme, escorxadors i camps de batalla...
Sindicato Sindicat