Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Atac al conegut club elitista Arsenal (Barcelona)
30 gen 2012
Dimarts passat 24 de gener vam dur a terme un atac contra el club social elitista Arsenal, situat al barri ric de la Bonanova. Mitjançant l'incendi del quadre de control de la instal•lació elèctrica, vam sabotejar el funcionament normal del conegut centre i el vam danyar econòmicament.

Aquest atac forma part de la nostra ofensiva contra les polítiques neoliberals que estan empitjorant encara més les condicions de vida de les classes populars. És en els centres socials de la burgesia com el club Arsenal, on els dirigents polítics i econòmics del país disfruten dels seus luxes, fan contactes i tanquen tractes que seguiran trepitjant les nostres necessitats humanes més bàsiques.

Mentre als barris humils es respiri la misèria i l'angoixa, no pot haver-hi pau als barris rics. Per això, cridem a completar les mobilitzacions, les assemblees, i les campanyes de lluita social amb atacs directes a les zones burgeses. Si estan massa lluny com per sentir el crit de protesta de la classe treballadora, el portarem fins a les seves pròpies cases, fins a les seves pròpies finestres. Fins que els hi hagin d'explicar als seus fills el que li estan fent al poble.

Barcelona, gener del 2012

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atac al conegut club elitista Arsenal (Barcelona)
30 gen 2012
Vol dir que el quadre no es va cremar tot sol? A veure, està molt bé aprofitar les oportunitats. però... una mica just,no? Així sense fotos ni més dades de com es va fer, no ababa de fer el pes, nois. Ho sento. 3 rebelpunts per vosaltres, nts.
Re: Atac al conegut club elitista Arsenal (Barcelona)
30 gen 2012
En pau només es pot viure quan hi ha llibertat,però quan se't condemna a la fam s'acaba la pau.
Que no parin les accions directes!!
Amunt les que lluiten!!!
Re: Atac al conegut club elitista Arsenal (Barcelona)
31 gen 2012
''Així sense fotos ni més dades de com es va fer''

Que peste a chamusquina hacéis alguno.
Sindicat Terrassa