Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
29 gen 2012
El company Martín del sindicat de la CNT Catalunya (Joaquín Costa), va tenir un judici el dia 30-11-2011 per denúncia dels mossos.
pegata-milicianaweb.jpg
La denúncia es remunta als fets ocorreguts en la manifestació del 17-11-2007, ni més ni menys que quatre anys. En ella se li acusava d'haver agredit a sis mossos, una mica insòlit, ni que fos Supermán.

    Les noves tàctiques terroristes de massacrar-nos passa per l'asfíxia econòmica, aquestes són les noves directrius que porten a terme els jutges de connivència amb la policia i tot l'aparell repressiu de l'Estat.

    Com les presons estan masificades i en lloc de reportar-los benefici els produïx ingents despeses en els comptes dels pressupostos, doncs el que fan és fregir-nos a multes a tot aquell que es mogui i els planti cara. Així aconsegueixen que la major part de l'esforç de tots els que lluitem, sigui per a recaptar fons en una espiral sense fi que ofega gran part de les energies del sector combatiu de la societat.

    Aquí tenim el cas del company Martín que ha estat condemnat per atemptat als agents de l'autoritat i sis faltes de lesions.

    La sentència final dicta 1 any i 10 mesos de presó (pel que no entra al "talego") i després ve un rosari de sancions econòmiques, entre penes multa, responsabilitat civil per lesions (tots els mossos al·legaven una esgarrinxada al ditet) i curiosament el mateix període de temps per a guarir-se.

    El total de la repressió econòmica aplicada al nostre company puja a 5.300 euros. Per això demanem la solidaritat de tots els companys-as llibertaris, així com de tots els lluitadors dels moviments socials i col·lectius antirrepresius, no en va tots ells saben prefectament de què parlem per sofrir la repressió diària de l'Estat policial en les nostres pròpies carns.

    Adjuntem un nombre de compte per a qui no tingui la possibilitat d'acostar-se pel nostre local de Joaquín Costa, 34. El compte és de La Caixa, altre dels grans culpables de la massacre que està patint la classe obrera i la societat en general.

    2100 – 1029 – 39 – 0100439528, us demanem que en l'ingrés poseu com a concepte "SOLIDARITAT AMB EL COMPANY MARTIN"

CNT CATALUNYA (cnt.catalunya ARROBA hotmail.com)

http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/index.php?option=com_content&v:solidaridad-con-el-companero-juan-martin&catid=37:social&Itemid=71
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=382:solidaridad-con-el-companero-juan-ma

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
30 gen 2012
A Martín se le ha acusado de atentado a la autoridad, desórdenes y lesiones en el contexto de la manifestación antifascista que tuvo lugar en Barcelona el pasado 17 de noviembre en repulsa del asesinato de Carlos Palomino.

Esta detención nos volvía a mostrar que el Departament d´Interior con sus Mossos d´Esquadra continúan la cruzada para acabar con la disidencia política en Barcelona, cortándole las alas a sus militantes más activos: no olvidemos que Martín estuvo, está y estará comprometido con la lucha contra el Estado y su paz ficticia, cargada de violencia institucional y policial; Martín está comprometido con la consecución de una verdadera libertad y por la Anarquía.
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
30 gen 2012
NO DEIEU QUE NO S'HAVIEN DE PAGAR LES PENES MULTA?
I ARA DEMANEU CALERS?
NO TENIU VERGONYA, QUE HO PAGUI ELL O JA SAP EL QUE TOCA.
A LES PENES MULTA INSUBMISSIÓ!
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
30 gen 2012
ell ja va estar a la preso x no pagar una multa. a diferencia de tu, pallaso. no se de qparles
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
30 gen 2012
Que no te enteras "mossoflauta", que no es una pena-multa...
Sabes muy bien que Martin ya ha estado en prisión por no pagar una pena-multa,"so licenciado" en despiste y provocación.
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
30 gen 2012
Quién decida pagarlas, todo el apoyo y solidaridad económica y divulgativa.

A quién no quiera pagarlas, toda la solidaridad activa y divulgativa!
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
31 gen 2012
Jo em pensava que els anarquistes purs i autèntics no pagaven aquestes coses ni tenien comptes corrents a La Caixa.
Re: Solidaritat amb el company Martin de CNT-Catalunya
04 feb 2012
Jo em pensava que els que signaban amb el nick "àcrata" eren més intel·ligents. Jo, que no sóc massa intel·ligent, ara m'adono que el seu nivell no té res que envejar al mínim exigit per a entrar en el cos de policia o de l'exèrcit. Almenys a aquests, la crisi no els afectarà en l'àmbit "laboral". En l'intel·lectual, són la crisi permanent, el "borderline".
Sindicat Terrassa