Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Xerrada-debat “Alternatives al sistema econòmic I: Cooperes o competeixes” Diumenge 29/01 (18h) al Raval
28 gen 2012
alternatives I coop copia.jpg
(En castellano más abajo)

[CAT]

“Aquest és l’unic sistema possible” ens diuen. Però, ja no ens creiem les seves mentides. Sabem que hi ha alternatives més humanes i justes a aquest sistema econòmic que depreda les nostres vides.

Aquest diumenge a la Casa de la Solidaritat, volem fer una ullada a les experiències de construcció de models econòmics més humans i posar de relleu les alternatives económiques que s’estàn portant a terme ara i al nostre voltant. Perque encara que la protesta és necessaria, cal crear alternatives reals a aquest model econòmic per construir el futur que totxs volem.

Ens acompanyaran dos companys amb una amplia relació amb el mon cooperatiu català;

Ivan Miró, co-autor del llibre “Les cooperatives obreres de Sants. Autogestió proletària en un barri de Barcelona (1870-1939)” (que podeu obtindre en PDF o paper) publicat per la Ciutat Invisible.

Gorka Pinillos de la Cooperativa Integral Catalana.

Ens veiem diumenge! Esteu tots i totes convidats/des!!

Assemblea del Raval

……………………………….

[CAST]

“Este es el único sistema posible” nos dicen. Pero, ya no nos creemos sus mentiras. Sabemos que hay alternativas más humanas y justas a este sistema económico que depereda nuestras vidas.

Este domingo en la Casa de la Solidaridad , queremos echar un vistazo a las experiencias de construcción de modelos económicos más humanos y poner de relieve las alternativas económicas que se están llevando a cabo ahora y en nuestro alrededor. Porque aunque la protesta es necesaria, hay que crear alternativas reales a este modelo eoconómico para construir el futuro que tod@s deseamos.

Nos acompañarán dos compañeros con una amplia relación con el mundo cooperativo catalán:

Ivan Miró, co-autor del libro “Las cooperativas obreras de Sants. Autogestión proletaria en un barrio de Barcelona (1870-1939) “( que puede obtener en PDF o papel ) publicado por la Ciudad Invisible .

Gorka Pinillos de la Cooperativa Integral Catalana .

Nos vemos el domingo! Estáis todos y todas invitad@s!

Assemblea del Raval


...................................................


**Més info i cartells imprimibles aquí** =>> http://asamblearaval.wordpress.com/2012/01/22/xerrada-debat-alternatives/
Mira també:
http://asamblearaval.wordpress.com/2012/01/22/xerrada-debat-alternatives-al-sistema-economic-i-cooperes-o-competeixes-diumenge-
http://asamblearaval.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa