Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : fòrum 2004 : especulació i okupació
Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
26 gen 2012
El proper dissabte 28 es convoca una manifestació unitària amb el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades” a la que us animem a participar i treballar perquè la manifestació sigui un èxit
comunicat de la favb

El proper dissabte 28 es convoca una manifestació unitària amb el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades” a la que us animem a participar i treballar perquè la manifestació sigui un èxit.

La Favb està implicada en la seva organització i hem fet esforços perquè fos una convocatòria unitària del Fòrum Social Català i la Plataforma contra les Retallades.


No cal dir que l’allau d’atacs als drets socials que estem patint amb l’excusa de la crisi econòmica, generada pels mateixos que ara demanen retallades, fa absolutament necessària la mobilització de la ciutadania. Una manifestació d’aquesta mena dóna sentit a les que ja estem duent a terme a molts barris.
Us esperem a tots i totes a la manifestació del dia 28, a les 5 de la tarda a plaça Catalunya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
26 gen 2012
unitaria ¿con quien? con los traidores, amrillos, verticales, burócratas, rompehuelgas, vendeobreros, vagos, perros, liberados, escaqueaos, mansos, chantajistas, chorizos, vendidos, que negocian los convenios i EROs de las clases bajas en altos hoteles con grandes comilonas y lo que caiga..... ¿de CCOO y UGT?

iros a cagar, la venta de carne obrera está servida.

¿imdignados o resignados?
Re: Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
27 gen 2012
No hi ha dret que es falti el respecte a les FAVB, encara que s'han lluït a BCN: moltes AVV han estat subvencionades per l'Ajuntament durant molts anys i, per tant, s'han estat convertit en part del sistema perquè qui et paga, mana. Les organitzacions populars i obreres els manca sovint de democràcia interna: pateixen de "leninisme" organitzatiu (el president o un nucli reduït de la junta directiva o direcció fan els que li rota); la utilització d'un llenguatge específic de la política per part de les elits dirigents de les organitzacions veïnals, polítiques i sindicals que ha provocat l'allunyament dels afiliats i militants ( o se'n van o paguen i callen). Molts membres de partits clandestins infiltrats que feien política a les AVV, quan va esdevenir aquesta "democràcia reformista" les van buidar de militants i dirigents. Malgrat tot dono suport a la mani i a totes les accions contra els causants directes de la crisi que volen convertir les classes populars en ciutadans pobres que quan poden treballar ho fan amb salaris baixos i condicions laborals nul.les i indignes.
Re: Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
27 gen 2012
la manifestació del dissabte es farà en blocs. Pel que jo sé almenys dos: un el de la "gent" i un altre el de les sigkes. crec que caldrà estar-hi, i ja serà suficient, espero, que la "gent" sigui suficient i esculli prou bé les afinitats, per eclipsar les banderetes corporatives.
Re: Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
27 gen 2012
En teoria la consigna és que no es duguin sigles, ni banderes... A partir d'aquí, com més gent hi hagi disposada a plantar cara a la dictadura financera i a les retallades, benvingut sia. Com més serem, més mal farem: som el 99% no el 0,01% de gent ultraideolitzada.
Re: Manifestació: No a la dictadura financera, aturem les retallades!!
28 gen 2012
de mani con ugt,ccoo,psc,icv...etc....paso,
Sindicato Sindicat