Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració per un judici de faltes a Terrasa
23 gen 2012
PrOu AbUsOs de PoDeR !!!
JUDICI A 2 PERSONES ACUSADES DE FALTES DE RESPECTE I DESOBEDIÈNCIA ALS AGENTS DE L’AUTORITAT
PROUABUSOSDEPODERRRRRR.pdf
PROUABUSOSDEPODERRRRRR.pdf (359,75 KiB)
CONCENTRACIÓ DIMARTS 24/01/2012 a les 9 del matí davant els jutjats de Terrassa

El passat dia 1 de desembre de 2011, van ser agredides i detingudes de forma irregular dos joves, quan es van apropar a un control de papers a dos homes a l’avinguda Àngel Sallent, de la ciutat de Terrassa. Finalment aquets van haver de dormir a la comissaria dels mossos i comparèixer davant del jutge el dia després de la detenció. Els dos detinguts han estat acusats d'un delicte d'obstrucció i d'atemptat a l'autoritat per la via penal i ara s’està a l’espera del judici.
Les dos primeres persones que van anar a comissaria a interessar-se pels detinguts amb la companya d’un d’ells, van estar identificades i avui són jutjades per les faltes de respecte i desobediència als agents de l’autoritat. En la denúncia se’ls acusa de fer aldarulls i cridar a comissaria, d’amenaçar als agents i de insultar-los.
Per tot això volem denunciar aquest cas d’abús de poder, on l’acció dels mossos deixa en evidència fins a quin punt poden arribar per tapar les seves males pràctiques, detenint i agredint a dos ciutadans que només pretenien ajudar davant d’una situació que els hi semblava injusta i després denunciant a aquelles persones que només demanaven que es garantissin els drets dels detinguts.
Qui controla els que ens controlen? Com podem actuar davant d’una situació que no creiem justa sense ser detingudes i/o denunciades? De que serveixen els drets si no els podem fer servir?

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat