Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
20 gen 2012
Acció d´Anonymous
anonymousweb.jpg
Anonymous fa caure la web del Departament de Justícia de EEUU i la productora Universal Music en represàlía per la clausura de Megaupload

http://www.elperiodico.com/es/noticias/ciencia-y-tecnologia/anonymous-bl

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
20 gen 2012
que s'ha de fer per allistarse?
Re: Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
20 gen 2012
93 300 22 96. Demana pel senyyor Felip.
Re: Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
20 gen 2012
Busca a wikipedia DDoS, anonymous, cañon de iones...
Només t'has de baixar un programet, saber quan es realitza l'acció i engegarlo.
En principi no es il·legal participar, només organitzar, pero todo se andara.

Mola com la prensa parla de "hackers" y "hackeo". Diria que es una estratajema per ocultar que es tracta de simples usuaris sense cap coneixement informatic necesari. Pero em sembla que es simple estupidesa.
Re: Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
21 gen 2012
L´associació d´internautes s´està mobilitzant per aconseguir indeminització del govern de EEUU i les multinacionals discogràfiques pels fitxers depositats a Megaupload i que és donen per perduts
Re: Acció d´Anonymous en represàlia per la clausura de Megaupload
25 gen 2012
L'acció del FBI contra l'empresa que hi al darrera de Megaupload y Megavideo es una operació d'intimidació purament mediàtica. Existeixen moltes d'altres empreses que es dediquen al mateix i que no han sigut intervingudes.

http://www.rapidshare.com
http://www.mediafire.com
http://yousendit.com
http://minus.com
http://www.dropbox.con (Steve Jobs de Apple va intentar comprar-la)
https://one.ubuntu.com

A part d'aquestes empreses/serveis, el mes recomanable per a compartir es el P2P http://www.bittorrent.com

Per altre banda... el multimilionari Kim Dotcom (http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Dotcom) un del fundadors de Megaupload no mereix cap suport, es un espavilat que s'ha dedicat a enriquir-se a costa de dubtoses operacions financeras i dels usuaris d'internet que no saben utilitzar les eines P2P per a compartir continguts. No es d'estranyar que en el seu dia Kim Dotcom va ser expulsat de l'assosiació de hackers Chaos Computer Club.

Kim Dotcom Fa mesos que ja sabia que li anaven al darrera, de manera que preparava un nou servei per a que els creadors de continguts poguessin cobrar per les descarregues de les seves obres.

Tots i totes hauríem de saber que és el que s'està defensant realment sota el nom "Anonymous" o el que collons vulgueu... no es tracta de recolzar a en Kim Dotcom o la seva empresa d'espavilats multimilionaris. Cal tenir ben clar que es tracta d'impedir que es facin lleis o es duguin a terme accions il·legals que permetin tancar servidors d'un dia per l'altre sense judici previ. Indymedia ja va patir aquesta impunitat per part de l'agencia nortamericana FBI amb l'intervenció dels seus servidors a Rackspace. No ho oblideu!

Es totalment fals que a partir del tancament de Megaupload els videoclubs, els cinemes, etc... hagin incrementat les seves vendes. Probablement el que esta passant ara mateix es que s'incrementa l'ús del P2P. Un cop més... es tracta de manipulació mediàtica pura y dura i de justificar el que es injustificable.
Sindicat