Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
[Praxis - La mirada del passat] Ojos que no ven
17 gen 2012
Tornem a l'activitat compromesa amb la divulgació de la història social del present, amb un cicle de documentals que tindran lloc un cop al mes al bar-llibreria Roxanne (c/ Martínez de la Rosa, 27, Barcelona). Comencem aquest dijous 19 de gener, a les 19,30 h, amb la projecció d''Ojos que no ven', un recorregut per les víctimes que ha deixat l'extrema dreta des de la mort de Franco fins als nostres dies.
ojosquenoven_roxanne.jpg
El feixisme no va desaparèixer amb la mort de Franco. Tampoc ho va fer després de les eleccions del juny del 1977, les primeres després de quaranta anys de dictadura. 'Ojos que no ven' parla de les víctimes de l'extrema dreta espanyola des del novembre del 1975 fins als nostres dies. A través de la seva veu, o del testimoni dels seus familiars, aquest documental ressegueix la història de la violència exercida pels reductes del feixisme i posa al descobert la impunitat de què han gaudit moltes vegades aquests actes.

Us esperem aquest dijous 19 de gener a les 19,30h al bar-llibreria Roxanne (c/ Martínez de la Rosa, 27, Barcelona). Projectarem el documental i parlarem de víctimes de l'extrema dreta i impunitat.
Mira també:
http://associaciopraxis.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa