Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
25-G. Fora Feixistes dels Nostres Barris!! Nosaltres decidim sobre els nostres cossos!
14 gen 2012
Dimecres 25 de gener
20h. CONCENTRACIÓ (Hospital de Sant Pau cantonada Av. Gaudí)
20.30h. FEM SOROLL. Vine a boicotejar la seva marxa amb el que se t'acudeixi: cassoles, petards, etc. Des dels carrers i des dels balcons!

El dia 25 de cada mes, les organitzacions ultracatòliques “Hazte Oir” i “Derecho a la Vida” es concentren davant l’hospital de Sant Pau amb l’objectiu de pressionar als centres mèdics perquè deixin de practicar avortaments, promovent alhora un discurs feixista, lesbo-trans-homòfob, patriarcal, sexista i racista, propi de la dreta més rància. És per això que nosaltres hem decidit fer una contra-concentració per donar suport a la decisió de les dones a interrompre un embaràs no desitjat, i perquè en definitiva nosaltres ens oposem a tot discurs que posi en perill la nostra llibertat i la nostra capacitat de decidir sobre la nostra vida i el nostre cos.

NOSALTRES DECIDIM SOBRE ELS NOSTRES COSSOS
AVORTAMENT LLIURE I GRATUÏT!

FORA FEIXISTES DELS NOSTRES BARRIS!

Podeu consultar les convocatòries i activitats a: http://foradelesnostresvides.wordpress.com/
25gdefi2.JPG
Volem aturar les concentracions que els dies 25 de cada mes estan realitzant grups ultracatòlics, antiavortistes i feixistes davant l'Hospital de sant Pau (C/Pare Claret amb Cartagena) a les 20.30h, seguides d'una passejada (amb missa) per l'Avinguda Gaudí fins la Sagrada Família .

En aquesta concentració trobem grups ultracatòlics i d'ultradreta: Derecho A Vivir, Hazte Oir, Asociación Cruz de San Andrés, Congregación del Padre Alba y Jóvenes de San José, Plataforma Catalunya Vida Sí, Asociación de Víctimas del Aborto, E-Cristians, en coordinació amb altres grupuscles, com Alternativa Española, España 2000, Democracia Nacional, Manos Limpias... i amb mitjans propis com Intereconomía, Forum Libertas i Acis de la Conferència Episcopal i en connivència amb partits polítics com CiU, PP o PxC i mitjans com l'ABC, la Razon...

Aquestes concentracions representen un atac directe contra la llibertat de decisió de les dones: el seu l'objectiu és impedir que es duguin a terme IVE's (interrupcions voluntàries de l'embaràs) als centres sanitaris. A més, aquests grups rebutgen l’ús d’anticonceptius, les relacions sexoafectives fora del matrimoni, sense finalitats reproductives, i no heteronormatives, amb un discurs que promou la misogínia, la lesbofòbia, l'homòfobia, la transfòbia, la xenòfobia, el racisme i el feixisme.

Segurament argumentaran que la seva manifestació és un acte de llibertat d'expressió. Però no ho és. Ningú obliga a aquesta gent a interrompre els seus embarassos, si no ho desitgen. Però aquesta gent sí que ambicionen imposar-nos embarassos no desitjats, és a dir, forçats. El seu objectiu no té res a veure amb defensar la llibertat, sinó amb restringir-la. L'Església i tota la seva maquinària de poder sempre ha reprimit a les dones, lesbianes, trans, gais, mares solteres, treballadores sexuals... i acostuma a associar-se amb el feixisme, sumant la seva xenofòbia contra les persones migrants. A nosaltres sí que ens afecta i amenaça la seva presència al carrer: les seves pressions per incentivar i perpetuar l'assetjament policial, judicial i mèdic vers moltes dones que hem avortat o volem avortar, i en general, les seves campanyes misògines, ultracatòliques i feixistes, que malauradament van calant cada cop més.

És necessari no ignorar, no acostumar-nos, no normalitzar les manifestacions feixistes, ultracatòliques i misògines!

No volem ni feixistes ni ultracatòlics als nostres carrers, ni misses, ni més criminalització, ni més usos electoralistes vers els nostres cossos!
Mira també:
http://foradelesnostresvides.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 25-G. Fora Feixistes dels Nostres Barris!! Nosaltres decidim sobre els nostres cossos!
16 gen 2012
Aquesta convocatòria ha de rular.
Sindicato Sindicat