Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
accio directa
14 gen 2012
durant el dia 10 es van produir una series de accions directes contra la pujada del transport public i enmarcades desde la jornada de vaga d'usuaries.

Sembla ser que alguna persona o grup de persones ha enviat aquestes noticies a la seccio oberta presuntament per la seva apologia a la violencia.

Desde quan indymedia entra en aquest joc?? veiem aquesta web com un espai mes on difundir certes accions i certes practiques, per aixo es tan lamentable aquesta situació i mes quan es deixen les noticies redactades per les agencies de prensa estatals i no les reivindicacions de les companyes.

Apologia a la violencia es aquest sistema de miseria en el que vivim i no les accions i comunicats de la gent que el combat sigui de la forma que sigui
Acció contra TMB (Camp de l´Arpa)

Ahir cap a les 11 del matí un petit grup de persones vam acudir l´estació de metro de Camp de l´Arpa a fer la nostra particular aportació al dia de vaga al transport públic.
Vam baixar al vestíbul i vam deixar obertes i enganxades amb cinta adhesiva les portes de sortida, al mateix temps que es pintaven amb esprai les màquines expenedores, les càmeres de videovigilància i alguns missatges a les parets ("cola´t tu també", "2 euros ni de conya"...).
Ara més que mai: cola´t tu també i que el metro el paguin aquests directius vividors de TMB!!





Sabotatge a Gràcia

Quanta merda creuen aquests cabrons que tragarem? Per un costa ens volen treure les motlles (pensions, atenció sanitària, rentes antigues, ajudes varies, contractes laborals no precaris) i per l'altre ens obliguen cada cop més a finançar la seva corrupció. Ens estan dessagnant.
Qui pot pagar 2 euros per transport?
I perquè no van retallar els salaris dels alts càrrecs de TMB?
La distància entre les necessitats que ens imposen i la seva avarícia és cada cop més clara. No tragarem més.

Per tot això, el dia 10 de gener, emmarcat dintre de la vaga d'usuàries, vam sabotejar un bus al carrer Gran de Gràcia, bloquejant al mateix, punxant les rodes del bus i realitzant pintades ("TMB ens roba", "TMB no es mereix els teus diners" i "Segurates agressors")

Lluitem per recuperar els transports públics com a servei disponible a tothom, autoorganitzat per les seves treballadores, sense paràsits i esquirols com els piques i directors, i sense xantatges econòmics. Per tant ataquem i seguirem atacant als seus beneficis. I els seus intents d'intensificar la repressió amb segurates i policies als metros, simplement ens obligaran a intensificar la nostra lluita.
Ahir vam posar en evidència la seva vulnerabilitat.
No serà l'última vegada.

-encaputxades




Sabotatges a Korneyà contra la pujada de preus del transport "públic".

A primera hora del matí s'han sabotejat les màquines per comprar els bitllets de les parades de renfe de Cornellà Centre i de la parada de ferrocarrils catalans Cornellà Riera.
Aquesta acció se suma a la jornada de vaga d'usuàries contra les pujades del transport "públic".
Contra la pujada de preus colem-nos!
Animem també al Sabotatge, l'Acció Directa, la Solidaritat i no fer ni un pas enrere contra l'estat i el capital.


Korneyà 10/01/2012



AMUNT AMB ELS QUE LLUITEN

This work is in the public domain

Comentaris

Re: accio directa
14 gen 2012
sempre que no hi estiguis d'acord amb les accions dels companys, pots aixecar els braços formant una x, al ritme que crides "no som violents". segur que aconseguiràs molt més.
Re: accio directa
15 gen 2012
El modus operandi és sempre el mateix. La realitat és que aquest grups obssesionats en la legalitat i la no-violència el que tenen por és de que els conflictes es desborden, que hi haja un aixecament popular contundent i deixen de ser interlocutors vàlids. És per això que els grups autònoms i anticapitalistes tenim que començar a dur les nostres pròpies iniciatives intentant conectar amb el sentiment de ràbia majoritari però que s'està veient acallat per la socialdemocràcia, el ciutadanisme (dins també s'hi cap a sectes rancies com el PCPE-CJC, Esquerra Anticapitalista, etc)
Re: accio directa
15 gen 2012
fischia il vento - modena city ramblers
http://www.youtube.com/watch?v=e9V71oaCKyI
Re: accio directa
15 gen 2012
Estic molt d'acord amb Pepe. Company no podries estar més encertat.

Els autònoms i anticapitalistes hem de mirar de consolidar una força conscient i radical a la ciutat. Crear perspectives veritables de revolta i revolució. Molts amb perjudicis o amb molta auto-referència ho negaran, però els grups autònoms i antiautoritaris hem sigut l'Únic nou que ha sorgit amb un anàlisis antagònic directe amb l'actual volta de torca del sistema tecnocràtic i d'explotació.

Que algú li sembla mal? Molt bé, però mentre alguns estan a peu de carrer amb un combat subversiu directe contra l'estat i el capital, altres estan fent el joc a les institucions o amb pancartetes inútils fent senderisme urbà.

Gent, que estem vivint a un sistema pseudo-policial amb una oligarquia financera molt consolidada. Si no els hi declarem la guerra i no plantegem les coses d'altre manera..Estem condemnats a l'ostracisme i al fracas, el qual suposa més temps de capitalisme i la pèrdua de l'oportunitat que comporta una crisis per obrir bretxes.

Visca la resistència de la classe aprecariada, visca l'Autonomia i l'Acràcia!
Re: accio directa
17 gen 2012
"els grups autònoms i antiautoritaris hem sigut l'Únic nou que ha sorgit amb un anàlisis antagònic directe amb l'actual volta de torca del sistema tecnocràtic i d'explotació"

Noi, molt bé el que dius però aquí l'únic nou em sembla que ets tu. Aquesta estratègia de lluita porta anys i panys implantada a Barcelona.

D'altra banda, si no es generalitza, i estem a anys llum de la generalització del combat frontal a l'Estat i el Capital, seguirem a l'ostracisme, on no cal dir que ja som des de fa, també, anys i panys. Com? No ho sé, reflexió, debat... I no deixar l'acció de banda per això, evidentment.
Sindicato Sindicat