Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
13 gen 2012
Avui davant la protesta dels cossos repressors, coneguts com Mossos d'Esquadra; aquest vespre cap a les 21hs vianants que passaven per devant de la comissaria de Plaça Espanya, on aquest feien la seva protesta; s'han indignat veien la falta de vergonya que tenen.

Acte seguit els Mossos que protestaven han començat a increpar-lxs i a fer fotografies i videos. Seguidament els policies de servei, conjuntament amb dos "lecheras" i nombrosos secretas, han detingut almenys dues persones que els han traslladat cap a l'interior de la comissaria. Després, un grup d¡antidisturbis i secretes han començat a perseguir a persones que estavem pels voltants.

Daquesta manera han disperssat la gent que s'ha acostat a veure que passava.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
Cal afegir que els protagonistes de la protesta eren membres (es diu que alliberats)de la secció sindical comisions obreres-gossos d'equadra amb petos identificatius (ho vull remarcar---> CCOO)els que han increpat al grup de persones (juntament amb la resta de gossoflautes, secretes, etc,,,) que els ha mostrat el seu rebuig, seguidament la intervenció policial ha estat sobre aquest grup de persones, vulnerant la seva llibertat d'expressió, deixant de manifest un cop mes el que ens porten demostrant des de fa temps.

Mossos d'Esquadra ni us donem suport ni us volem aprop!

Salut companyes
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
potser hauriem de convocar a gent que estiguem farts/es de la seva existència per dir-lis el que pensem de les seves reivindicacions. No son treballadors, son mercenaris!! Igual que els funcionaris de presons!! La seva existència implica la nostra repressió i la perpetuació d'aquest sistema assassí!!
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
TESTIMONI PRESENCIAL, ELS FET DE LA COMISSARIA A PLÇ.ESPANYA (que no us enganyin):

Els mossos d'esquadra en lluita estaven fent una protesta amb pancartes i xiulets preparada per la connexió de t5 cap allà a les 20:30-20:45 hores. Un grup reduït de gent simplement ha començat a cridar ''No son funcionaris son mercenaris'' aprop de les càmeres de televisió en senyal de protesta. Inmediatament un grup de mossos que estava protestant (no estaven de servei) s'han tapat les cares i s'han apropat a aquests. Primer els han instat a marxar sota amenaces d'agressió i insults. Davant la persistencia del grup s'han anat acostant més mossos d'esquadra que havien decidit ocupar (aquests a cara destapada) i han començat a insultar, emputjar i fer fotos. Un d'ells (dels mossos en protesta) ha escupit a la cara a un dels que cridaven. La cosa s'ha posat tensa i acte seguit els mossos que protestaven han començat a emputjar violentament, després han agredit (han donat cops de puny) i fet fora per la força al grup reduït de persones que protestava pacíficament. Tot i això, aquests grup reduït ha tornat a acostar-se per seguir amb la protesta pel qual la reacció dels mossos en protesta ha estat encara més contundent amb noves agresssions i amenaces (han tirat a un a terra, han tornat a pegar...). Entre aquest CAOS, la retransmissió s'ha acabat i el grup malgrat les agressions rebudes ha decidit marxar. Inmediatament la gran majoria dels mossos que protestaven han corregut darrere d'ells fins a detenir i portar dintre de comissaria (per la força i entre a insults) a quatre d'ells (desconec si eren els mateixos que protestaven inicialment o simplement gent que passava per allà); això ha estat amb l' ajuda de mossos d'esquadra que sí estaven de servei a la comissaria(que han fingit no veure res). Han estat retinguts durant una hora a la comissaria i es desconeix quins han estat els càrrecs imputats i el què els hi ha pogut passar dintre.

Lo personal és polític. Qui es autoritari en la seva feina, ho serà en tots els aspectes de la seva vida. Mai podran ser companyes de lluita.
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
A mi tant me fot que protestin els mossos. Per mi no tenen dret a protestar, perquè són forces d'ocupació i el que han de fer és desaparèixer. Tants cops aquests mateixos mossos ens han agredit i perseguit. Ara que es fotin. O surten del cos, canvien la seva actitud i es passen a la dissidència o que callin i secundin les decisions del seu amo -ells gossos- Felip Puig
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
Mossoflautes ocupant i embrutant un espai públic com una comissaria i impedint que es desenvolupi amb normalitat la seva feina diària. Haurien d'anar a dessallotjar-los immediatament i que pillin cops de porra. Molt protestar i poc servir al ciutadà.

Potser els hi va bé tastar el que fan ells en les seves pròpies carns.
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
SABEIS QUE EL JUEZ HA IMPUTADO A 4 CARGOS POR LOS MAS DE 100 HERIDOS EN PLAÇA CATALUNYA A ASUMPTA ESCARP JEFA POLITICA DEL AY-UNTAMIENTO P$C CON LOS GUARROS URBANOS DE LA PLAZA.

PERO NO HA IMPUTADO AL JEFE POLITICO DE LOS GOSSOS EL FUHRER DEL BATE FELIP PUIG ( VENIA GERENTE DE ADIGSA Y EL 3% CHORICEO DEL DINERO DE LAS OBRAS PUBLICAS)

HAN INPUTADO AL DIRECTOR GENERAL DE LOS MOSSOS UN ENCORBATADO DE 40 AÑOS QUE SALIO POR PRIMERA VEZ EN TV3 CON SU TRAJE Y SONRIENTE EN LOS MEDIO EL DIA CUANDO APORREABAN A LA GENTE, PENSABA EL ENTONCES QUE EL ESTABLISHMENT EL SISTEMA LE IBA A CUBRIR LAS ESPALDAS POR APORREAR A PERROFLAUTAS DE ESCASA IMPORTANCIA LE HA SALIDO EL TIRO POR LA CULATA.

LOS OTROS 2 IMPUTADOS SON EL JEFE DE ANTIDISTURBIOS DEL OPERATIVO, Y OTRO MAS

FIJAROS QUE ESTO EN TV3 HA PASADO SIN PENA NI GLORIA CASI NO LO HAN COMENTADO HA SALIDO EN LA TV DEL REGIMEN DE LA BURGUESIA CATALANA DE CIU.

EL ARTUR MAS HABRA USADO EL TELEFONO ROJO A TV3 PARA DECIR LA CENSURA FRANQUISTA DE ESAS "LINEAS ROJAS QUE DICE EL" QUE NO SE PUEDEN PASAR..

EL HELICOPTERO BAJO EN LA PLAZA EN PLAN PELICULERO HOLLYWODIENSE A ALTURA DE PIEDRA PARA ACOJONAR
PODIA PASAR UN ACCIDENTE Y CAERSE EN LA PLAZA Y MATAR A DECENAS-CIENTOS DE PERSONAS.

ESTOS GOSSOS Y SUS MANDOS SE CREEN QUE SON CHUCK NORRIS Y HARRY EL SUCIO xDDDDD
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
Como dice la cancion de los Vomito:

"perros guardianes del orden y la ley, asesinos a sueldo,abuso del poder"
"de azul, verde o marron un ca..bron es un ca..bron" (de los Cikatriz)

NO SON FUNCIONARIOS SON MERCENARIOS!
Aqui hace poco en diciembre y Noviembre 2 meses (Publico publicó un caso), han muerto 2 personas en comisaria en custodia policial por los mossos de Manresa.

Con los de los paraisos fiscales,etc no son tan duros,- ni los buscan ni los encuentran- a los grandes corruptos (como el padre del Artur Mas que salio publicado en Elmundo en las listas de los bancos suizos le pillaron dinero negro corrupto unos 2 millones de euros, el dinero evadido de la familia Mas y del Arturito ladron OH VISCA CATALONIA DIRA EN SUIZA..
. ya se sabe a que quien SIRVEN Y OBEDECEN Y PARA QUE ESTAN esta gente ,estos uniformados un ejercito privado al servicio del Poder del Capital y la Burguesia pagado con dinero publico, JA LA TENIM AQUI!, LA POLISIA CATALANA juas..MERCENARIS

Las dos muertes han dicho en la version oficial de las noticias que si muerte subita/ataque al corazon dicen la version oficial politicamente correcta.
Como aquel agricultor de Granada hara 3-4 años que tambien murio dijeron subitamente de un ataque al corazon en un cuartel de la guardia civil.....

AL PAN PAN Y AL MADERO PUM

VOSOTROS FASCISTAS SOIS LOS TERRORISTAS!

LE LLAMAN DEMOCRACIA Y NO LO ES!

Si os fijais en plena crisis el unico empleo publico que crean los politicos es el de polizonte represor, en bcn 800 guarros urbanos el año pasado, y este unos 200 o mas en sueldos, cuando dicen que estan las cajas vacias, la generalitat igual este año y el pasado las unicas plazas miles para policia y nada mas,

Las fuerzas represoras del estado, son unos 180.000 en total UN AUTENTICO ESTADO POLICIAL, un Ejercito en la sombra represor que hay que mantener sus costes...
A nadie le sorprenda porque hay tantas multas y millones multas/año ES EL IMPUESTO REVOLUCIONARIO DE ESTA BANDA ARMADA REPRESORA DEL ESTADO QUE TIENEN EL MONOPOLIO DE LA VIOLENCIA..

LE LLAMAN DEMOCRACIA Y NO LO ES

Las CADENAS no se notan hasta que te Mueves (como los indignados).. o tantos otros antes.. los que Luchan en la historia por los Derechos te llegan los palos y las condenas,multaas, como Mandela y tantos ejemplos...

Pedro Alvarez con 20 años asesinado por un policia de paisano de un tiro a la cabeza
Re: Ultima hora! Almenys dues persones han estat detingudes a la concentració dels Mossos d'Esquadra a Plaça Espanya
14 gen 2012
LO LLAMAN DEMOCRACIA Y SI LO ES
Sindicato Sindicat