Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: un altre món és aquí
I Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària de Castelló
12 gen 2012
JORNADESCOOPetit.jpg
Amb motiu de l’entrada al nou any 2012, assenyalat com l’any internacional del cooperativisme, un grup de persones vinculades als moviments socials de Castelló hem engegat un grup de treball de cara a organitzar les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Castelló de la Plana.

Tenint en compte l’actual context històric, econòmic i social que ens ha tocat viure, des del nostre grup de treball trobàvem important cercar fòrmules per tal de fer front a la nostra realitat més immediata.

Considerant la situació que es dóna actualment a les nostres comarques (elevat índex d’atur, precarietat laboral, límits del model econòmic actual, sobrevaloració de l’economia especulativa, manca d’alternatives per als i les joves, sobrevaloració de models empresarials competitius,...), ens semblava important conferir un espai de formació, debat, difusió i suport mutu que d’alguna manera puga ajudar a ventilar l’actual escenari, com a mínim al nostre àmbit més pròxim.

Més enllà de la celebració de l’any internacional del cooperativisme, cerquem un espai per una nova vitalitat de l’economia des de l’horitzontalitat, la solidaritat i allò local.

En definitiva el que es tracta des de les Primeres Jornades de Cooperativisme i Economia Solidària a Castelló de la Plana, és d’obrir el debat, la reflexió i la formació per tal de potenciar el cooperativisme i altres formes d’economia social i solidària.
Mira també:
http://wiki.casalpopularcs.org/JornadesCooperativisme/Programa
http://wiki.casalpopularcs.org/JornadesCooperativisme/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa