Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Absolució immediata dels 3 de Niça
12 gen 2012
La CNT i els grups de suport convoquen una concentració exigir l'absolució dels 3 de Niça!
cartell-niza-13-gener.jpg
Tres persones, Adri, Urme i Miguel, van ser detingudes l'1 de novembre a Niça, el mateix dia en què se celebrava una cimera del G-20 a Cannes.
Durant el minuciós registre al que van sotmetre el cotxe en què viatjaven, la policia va trobar un parell de guants de treball, unes ulleres de protecció, un piolet, dos grampons, dos bastons de senderisme extensibles, una navalla multiusos i alguns fulls informatius de caràcter anarquista. Material que el gegant dispositiu policial present a la zona va considerar suficient per a arrestar-los.
Al dia següent, al mateix temps que la premsa engegava la seva habitual campanya de criminalització descrivint-los com tres perillosos esvalotadors que es traslladaven armats amb pistoles, ganivets i màscares antigàs, els tres eren condemnats per "tinença i transport d'armes de sisena categoria amb temptativa d'organitzar actes violents contra les persones”.
Al judici es va posar especial èmfasi en la ideologia dels detinguts i en la possibilitat que participessin d'alguna organització o moviment social, en comptes de jutjar els fets, donant per suposat que si estaven en possessió de documents anarquistes és que eren violents.
Desprès d'estar un més a la presó i amb la prohibició de d'entrar a la regió dels Alps Marítims per tres anys, Adri, Urme i Miguel s'enfronten el proper dia 16 de gener al resultat de la deliberació. Donat que la fiscalia persisteix a mantenir l'acusació de "pertinença a grup violent" i demana l'augment de les penes, nosaltres, familiars, amistats, companyes d'organització o simples persones desconegudes que ens sentim identificades i solidàries amb la seva causa, volem denunciar:
1.     Que no existeixen proves incriminatories reals contra els companys.
2.     Que ens trobem clarament davant d'un cas que respon als interessos d'una minoria elitista.
3.     Que no podem continuar tolerant que es jutgin aquelles ideologies que s'oposen a les injustícies que provoquen els grans mandataris del G-20 i les seves violentes polítiques neo-liberals.
I per tot això exigim la seva absolució immediata.
Volem a Adri, Urme i Miguel sense càrrecs!
Mira també:
http://libertadparalostresenniza.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat