Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 713
10 gen 2012
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 713 setmana del 11 al 7 de Gener de 2011 :::
24_usurpa-groc.jpg
usurpa_713.pdf
usurpa 713.pdf (288,73 KiB)
ATENCIÓ: NECESSITEM UNA PERSONA PER RECOLLIR LES CÒPIES IMPRESES DEL INFO USURPA ELS DIMARTS A LES 19H

SUNNY DAYS!EQUIPO B
Dissabte 14 i Diumenge 15 al Equipo B C/Mare de Déu de la Salut, 61 <M> L4 Alfons X
11-20h Activitats infantils + Concursos de pizzes i postres + Cabaret + Ping Pong + Jocs + Classes d'Skate + Dibuixos + Porta menjar, beguda, jocs, el teu skate i tot el que vulguis compartir


Resposta a la mort d'un jove al CIE
Principis de gener del 2012. Els contenidors estan plens de brossa després de l'orgia de consum en la qual s'han convertit les festes nadalenques. El centre d'internament per Estrangers, amagat a la Zona França, està ple de persones criminalitzades pel fet de no tenir papers. El dia 6 d'aquest mateix mes, un noi de 21 anys, Ibrahim, va morir dins d'aquest centre d'una suposada mort súbita. No és el primer i, possiblement, no serà l'últim. Els carrers de la ciutat són una barreja de misèria i precarietat, disfressats amb la falsa imatge de pau i felicitat.
El govern ha decidit que només té diners per augmentar la policia i netejar la seva imatge, intentant ocultar l'evident opressió que sembren. El foc de la ràbia té molts llocs on poder trobar vida. La mateixa nit i el dia després de la mort del Ibrahim, es va realitzar una crema de contenidors al barri de Sant Andreu i el barri de Poble Nou. Tant sols és una petita expressió de la nostra ràbia contra aquest sistema assassí, contra qualsevol sistema de poder. És necessari respondre, és necessari mostrar la nostra solidaritat cada cop més, fins destrossar la seva imatge de pau forçada. Ni oblit, ni perdó. Ni CIES, ni redades, ni fronteres.
La Haine 10/01/2012


Accions contra la pujada de preus al transport públic
A primera hora del matí s'han sabotejat les màquines per comprar els bitllets de les parades de renfe de Cornellà Centre i de la parada de ferrocarrils catalans Cornellà Riera. Aquesta acció se suma a la jornada de vaga d'usuàries contra les pujades del transport "públic". Contra la pujada de preus colem-nos!
Animem també al Sabotatge, l'Acció Directa, la Solidaritat i no fer ni un pas enrere contra l'estat i el capital. Korneyà 10/01/2012

A primeres hores del matí 2 grups de persones han sabotejat respectivament Estació Sud de Renfe i estació de catalans. S'ha posat escuma de poliuretà a les ranures de validació de tiquets i han estat sabotejades també les màquines expenedores. Contra la Pujada de preus Cola't!
Animem a l' Accio directa i al sabotatge! Sabadell 10/01/2012


INFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat