Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Venjança pel noi assassinat al CIE
09 gen 2012
*Principis de gener del 2012. Els contenidors estàn plens de brossa després de l'orgia de consum en la qual s'han convertit les festes nadalenques.
*Principis de gener del 2012. El centre d'internament per Estrangers, amagat a la Zona França, està ple de persones criminalitzades pel fet de no tenir papers. El dia 6 d'aquest mateix mes, un noi de 21 anys, Ibrahim, va morir dins d'aquest centre d'una suposada mort súbita. No és el primer i, possiblement, no serà l'últim.

Els carrers de la ciutat són una barreja de misèria i precarietat, disfressats amb la falsa imatge de pau i feliçitat. El govern ha decidit que només te diners per augmentar la policia i netejar la seva imatge, intentant ocultar l'evident opressió que sembran. El foc de la ràbia té molts llocs on poder trobar vida.

La mateixa nit i el dia després de la mort del Ibrahim, es va realitzar una crema de contenidors al barri de Sant Andreu i el barri de Poble Nou. Tant sols és una petita expressió de la nostra ràbia contre aquest sistema assassí, contra qualsevol sistema de poder.

És necessari respondre, és necessari mostrar la nostra solidaritat cada cop més, fins destrossar la seva imatge de pau forçada.

Ni oblit, ni perdó.
Ni CIES, ni redades, ni fronteres.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat