Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Manresa] Okupació en resposta al desallotjament
08 gen 2012
La manifestació contra el desallotjament de l'Ateneu Popular la Sèquia acaba amb l'anunci d'ocupació d'un immoble del Bisbat de Vic
1.jpg
2.jpg
Unes 200 persones han respost aquesta tarda de dijous a la crida de les entitats de l'Ateneu Popular la Sèquia per manifestar-se contra el desallotjament de l'espai ocupat pels joves de Manresa a l'edifici Llissach del carrer Sant Miquel en una convocatòria que ha finalitzat amb l'ocupació d'un nou immoble, el de les Carmelites, entre els carrers Sant Miquel i Na Bastardes, que és propietat del Bisbat de Vic i porta 10 anys sense cap utilitat privada o pública. Aquest nou espai, que és molt més gran que el de l'edifici Llissach i compta amb un pati en el seu interior, està ocupat des del passat 2 de gener tot i que fins a aquest dijous no s'ha fet pública la seva ocupació. La idea és traslladar les activitats que les entitats desenvolupaven a l'edifici Llissach al nou immoble de les Carmelites i anar adaptant el seu espai a les seves necessitats.


VÍDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=UkO0C-Uyrt0
Mira també:
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/noticia/23881/ocupacio/resposta/desallotjament
http://www.jeimanresa.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Manresa] Okupació en resposta al desallotjament
09 gen 2012
Això sí que és moviment okupa arrelat al territori i combatiu, quina enveja. Això ja recorda més al moviment okupa basc, que amb diverses tendències (socialistes, llibertaris, autònoms,...) però tenen ben clar que estan a Euskal Herria i són bascos.

Endavant nois/es! okupar és resistir, resistir és vèncer!

PS: He llegit per part dels protoconvergents moltes crítiques a l'article perquè els regidors de la CUP estaven a la protesta, contestem a aquests merdes burgesets com es mereixen!
Re: [Manresa] Okupació en resposta al desallotjament
10 gen 2012
Enhorabona!
Un desllotjament, una okupció!

Endavant les atxes!
Sindicat Terrassa