Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Canya a qui ens escanya (octaveta contra TMB pel 10-G)
07 gen 2012
Canya a qui ens escanya

La pujada del bitllet de transport no seria tan insultant si no es donés en un context d'atur massiu, augment de l'explotació laboral, carestia, i eliminació sistemàtica d'ajudes i serveis socials.

La pujada del bitllet potser no seria tan greu, si viatjar sense ell no suposés el risc de ser atacat pels segurates que patrullen el metro o el tramvia, responsables d'incontables casos d'agressions i abusos.

La pujada de preus no ens cabrejaria tant, si no ens adonéssim que TMB està disposada a qualsevol cosa amb tal de mantenir els altíssims beneficis dels quals gaudeixen els seus accionistes i directius, explotant si fa falta a les treballadores, reprimint-les quan protesten, o deixant-les al carrer quan ja no les necessiten.

Però resulta que tot plegat és insultant, és greu i ens cabreja. No seguirem acceptant nous intents de collar-nos. Dia a dia ens trepitgen amb retallades, acomiadaments, desnonaments, condicions de treball més denigrants... Enfront de tots aquests atacs contra les nostres condicions de vida, sotmesa a la violenta lògica dels diners, l'única sortida és lluitar: o imposem les nostres necessitats humanes, o ells imposaran els seus beneficis.

Als barris, als curros, als centres d'estudi...
Canya a qui ens escanya!

Octaveta descarregable en PDF:
http://www.mediafire.com/?k7ckjc2zgoo3j95

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat