Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Mentre la Direcció de TMB demana austeritat als treballadors/es segueix colocant dirigents del PSC amb la complicitat de CiU a l’empresa
05 gen 2012
CGT i PSA exigeixen la dimissió de tot l’equip directiu i que l’empresa sigui pública sota control dels treballadors i treballadores.
A pesar de l’opacitat absoluta amb la que actua la Direcció de TMB, la documentació a la que ha pogut tindre accés la CGT i la PSA, mostra que l’equip directiu d’autobusos de TMB consta d’aproximadament unes 300 persones, que representen el 7% de la plantilla i consumeixen el 13% de la masa salarial de l’empresa.
A més a més, en l’últim any i mig i amb la perdua de la Generalitat per part del PSC dirigents d’aquest partit i afins al expresident de TMB, Xavier Casas, han “tornat” a la casa Gran de TMB a llocs fets a la seva mida.
Entre alguns d’ells estan: Miguel Bonilla, Guillem Camarasa, Lorenzo Maseda i Carlos Mariño

En aquest sentit, un nou cas de col·locació a dit s'ha tornat a donar a Transports de Barcelona, si fa poques setmanes denunciavem que TB havia col·locat en el Departament jurídic al Miguel Ángel Martín López, exmembre del grup municipal de districte del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, que va qualificar de "mal follada" a la Directora de TV3, Monica Terribas, per l’entrevista que va realitzar a José Montilla, motiu pel qual va haver de presentar la seva dimissió del càrrec de Gerent de l’Institut del Taxi, ara l'agraciat pel dit de Diego Pestanya, Vicepresident de TMB i dirigent també del PSC, es diu José Vicente Muñoz Gómez.

Muñoz Gómez, a part d'haver estat delegat sindical d’UGT a TB, era conductor fins que a 1987 va sortir triat regidor del PSC a L’Hospitalet, motiu pel qual va marxar de l'empresa amb una excedència política. Muñoz a poc a poc, va anar guanyant pes en el seu partit arribant a ser Diputat a les Corts Generals de Madrid fins a les últimes eleccions generals en les quals, com a molts altres diputats del PSC-PSOE, no va ser triat.

Cal recordar que aquest senyor, antic sindicalista i amic personal de Diego Pestanya, a la seva etapa de parlamentari, va ser un dels diputats que va votar a favor de l'última reforma laboral i de jubilacions, que redueix prestacions i allarga la jubilació fins als 67 anys d'edat.

S’ha donat la casualitat que ha coincidit en el temps la petició de reingrés a TB de Muñoz Gómez i la d'altres 9 conductors i la resposta de la Direcció de TMB ha estat una altra vegada d'escàndol.
Mentre que als 9 conductors els han dit que no tenen plaça a el “diputat” Muñoz no li han posat cap problema a readmetre’l i a més no l‘han posat a conduir autobusos, treball que ocupava quan va marxar de TB, sinó que l’han ficat en un despatx de les oficines de la Direcció de Zona Franca.

CGT i PSA diem clarament que Muñoz Gómez té dret a tornar, com els altres 9 conductors, a TB però ho ha de fer al lloc de conductor i no amb privilegis com li han sigut otorgats.
Que torni a conduir i que provi fins als 67 anys la medicina que tan alegrement va aprovar en la seva etapa de "senyor" Diputat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mentre la Direcció de TMB demana austeritat als treballadors/es segueix colocant dirigents del PSC amb la complicitat de CiU a l’empresa
05 gen 2012
Amb aquestes coses que dieu i tal, quan suport dels treballadors heu tingut i quants membres de CGT hi ha avui al Comitè d´Empresa i quants hi havia abans? El Comitè d´Empresa s´escull amb vot secret i lliure i no guanya qui agafa el micro i cridi més que la resta. és o no és?
Re: Mentre la Direcció de TMB demana austeritat als treballadors/es segueix colocant dirigents del PSC amb la complicitat de CiU a l’empresa
05 gen 2012
cgt és el sindicat més votat a bus i metro.
Re: Mentre la Direcció de TMB demana austeritat als treballadors/es segueix colocant dirigents del PSC amb la complicitat de CiU a l’empresa
05 gen 2012
Tot el meu suport a aquesta informació de la CGT/PSA És senzillament escandalós tot el que aflora pel que fa a una "classe política" absolutament menyspreable! Ja fa temps que hi ha una mena de partit únic (jo l'anomeno el PEC, Partir Espanyol Constitucionalista) amb dret a tendència (la única diferència que té en relació a l'ex-Movimiento Nacional) que cobreix tot el ventall parlamentari (a Madrid i a la Plaça de Sant Jaume!) L'exemple de TMB n'és una mostra. A vegades, posicionaments com el de la CGT en aquest cas, dignifiquen l'espècie humana! Endavant, camarades! Germinal
Re: Mentre la Direcció de TMB demana austeritat als treballadors/es segueix colocant dirigents del PSC amb la complicitat de CiU a l’empresa
06 gen 2012
De acuerdo con Germinal, a parte de ser una seccion valiente, estan en la mira y no se amilanan frente a nadie.

Muchos ánimos y bona feina!
Sindicato Sindicat