Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
On és tot el seu activisme, ara que no hi ha eleccions a la vista? On és l'omnipresent portaveu del grup quan hi apareixien les càmeres o fent-se propietària del micròfon a Plaça Catalunya?
Ja els tornarem a veure a les properes eleccions, no patiu. Amb tots els discursos i gestos tan preparats que és com a anar veure un obra de teatre on parodien a Lenin.
Per mi només hi ha una persona a tota RG que val la pena i és l'A.M. Aquesta dona sí que és una lluitadora i un persona compromesa en tot tipus d'ambits socials, no només en aquells que poden donar vots.
Anna, hauries de pensar en encapçalar RG. Molta gent ho hem comentat. Si tu vas de cap... compta amb nosaltres!!!
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Es la mateixa regla que dir ''On son els del PCPC-JCPC?'' Des-de l'1 de Maig i 3 o 4 comunicats no es tornen a deixar veure.

Es com tots els partits, nomes volen guanyar vots aprofitant-se de la força de l'anticapitalisme. Despres dieu dels Anarquistes..i som dels pocs que van de cara.
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Si no son uns son els altres, la diferencia es que malgrat ser el mateix llop disfressat de ovella cadascun empra mètodes de proselitisme diferents..

Hi ha gent com Revolta Global que fa servir el proselitisme i oportunisme i hi han altres que directament el seu pretés avantguardisme els deixa mig delirant; Dures crítiques a les acampades per part del CE del PCPE: http://www.pcpe.es/comunicados/item/268-sobre-las-movilizaciones-iniciad

''se trata de un movimiento de claro carácter ideológico pequeñoburgués''

''se trata de un movimiento que ataca la línea de flotación de la lucha de clases''

Tret de sectors Indepes bastant combatius, la esquerra a l'estat fa pudor, per tant, no cal estranyar-se gaire amb el cas de Revolta Global.
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
ESOOOOOO la fumaporros de la boina negra pa presidentaaaa....
RG no es más que un nido de idiotas comandado por la gran idiota!!! LA JEFA DELS MOVIMENTS SOCIALS....WAI TIO! Si... la úuuuunica y inigualable Esther Vivas!
Ahora, si la fumaporros de la boina negra consigue hechar a la pequebuque de la Esther, yo los voto! El día que gane tal formación, podremos afirmar que viviremos en ANARQUÍA!
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Certament, Revolta Global i altres minicol·lectius d'aquests només apareixen per eleccions i per a grans manis on poden fer-se la foto amb pancarta i banderes corporatives (sols no podrien convocar res). Del ritme de 2 suposades accions (ocupacions, etc.) per dia durant campanya electoral s'ha passat a la inactivitat (almenys pública), i així pràcticament fins a preparar la següent campanya.

En quan al primer comentari... que vols que et digui. Molts anarquistes han demostrat que a la pràctica feien exactament el mateix joc interessat (en el sí de les assemblees de barri, per exemple) i les mateixes pràctiques o pitjors que les que denuncia d'aquests col·lectius troskistes. A la que han pogut, han fet si fa no fa el mateix.I fent autocrítica, l'EI tampoc està lliure de pecat. També ha fet actuat de forma similar.

Molts i moltes han demostrat que la manca de personal porta a traçar la manera per intentar manipular la massa segons els teus objectius, però com a mínim l'EI podrà/em alegar estar presents tot l'any al carrer, fent feina i en diferents àmbits.
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Tal vez es que sea normal intentar convencer como parezca a cada uno y, como bien decís, al final del año se puede hacer balance. Igualmente en los próximos meses tendremos oportunidaad de retratar muchos oportunnistas. Trasnporte, educacion, sanidad, desahucios, ¿faltan motivos?
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
No em cauen simpàtics els de RG, però crec que és exagerat dir que només apareguin quan hi ha eleccions, conec gent que hi milita i no és així. D'altra banda, els faig la crítica de ser uns sectaris, esquerranosos (l'enfermetat infantil), amb més presència "petit-burgesa" que implantació territorial -Països Catalans- entre capes populars, casals, ateneus o centres socials; aspecte que si que compleix l'Esquerra Independentista, que presenta nombroses assemblees de joves de la CAJEI i Maulets, Endavant-OSAN, MDT, Coordinadora Obrera Sindical, SEPC i CUP.
De tota manera, els veig com a companys de lluita igualment, igual que el PCPC o el PCE (m-l), els veig com a forces antifeixistes amb les quals haurem d'unir-nos algun dia o altre, al si de la confrontació amb el feixisme latent del capitalisme, quan aquest ensenyi les urpes de debò, veient com avança la revolució social
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
no hem fa cap gràcia revolta global i molts sabem quin peu gasten..
Però el frustrat que ha fet aquest post encara ha caigut més baix.. Aquí demostra la seva frustració en el seu moviment, atacant a un colectiu o partit sense argument ni un
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Gràcies per donar-me la raó, "a": "no hem fa cap gràcia revolta global i molts sabem quin peu gasten..
Però el frustrat que ha fet aquest post encara ha caigut més baix.. Aquí demostra la seva frustració en el seu moviment, atacant a un colectiu o partit sense argument ni un"
Re: On són la gent de Revolta Global?
03 gen 2012
Cauran pel seu propi pes. Deixeu-los agonitzar tranquils
Re: On són la gent de Revolta Global?
04 gen 2012
el que es necessita realment és que la gent exaltada i emocional com la A.M. aprengui a respectar els torns de paraules, a reflexionar be abans de parlar, a dirigir la lluita més amb el cap que amb el cor, etc, si el que volem realment és, a la llarga, poder funcionar a través d'assemblees
Els de RG són 4 pardillos, mentre que el problema de la emocionalitat del moviment (del qual la A.M. n'és un clar exemple) ha estat, al meu entendre, molt més profund i contrarrevolucionari.
Re: On són la gent de Revolta Global?
04 gen 2012
possiblement això és així entre xavals de 15 anys que escolten punk, però en general no crec que sigui el principal problema de la revolució. En moltes ocasions precisament ha motivat l'acció. D'altra banda, jo també penso que aquest pensar irracional és nefast i que cal preparar l'acció política, premeditadament i pensada, la tàctica.

D'altra banda, faríeu bé de no ficar-vos amb gent per internet ni citar-los amb noms i cognoms propis. Aquestes informacions donades de forma inconscient fan mal, donat que donen informació a l'enemic.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more