Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Li prohibeixen viatjar a Malaga en aviò per dur propaganda anarquista.
29 des 2011
La noticia està en anglés, el meu coneixement es bastant nul, així que esta traduïda amb google, així que la traducció és pessima si algu en fa una de millor...

http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/occupy-protester-ban
Un membre de les protestes Occupy London va ser detingut a l'embarcament del seu vol a casa per Nadal després d'haver estat descobert en possessió de literatura anarquista, s'ha afirmat.

El manifestant, que forma part del grup que ocupa el buit edifici d'UBS conegut com el "Banc d'Idees", va dir que se li va dir que no es permetria pujar en el vol de Ryanair a Màlaga perquè el pilot temia que pogués distribuir fullets i que això agités la resta de passatgers.

John Charles Culatto, de 34 anys, va afirmar que va ser abordat per la policia a l'Aeroport Internacional de Bristol que li van dir que l'havien vist "actitud sospitosa" en el sistema de circuit tancat de televisió de l'aeroport, quan es va aturar per parlar amb companys de viatge.

Ell va dir que va anar a la seguretat de l'aeroport una hora abans del seu vol es va deure a la sortida, on el personal va trobar cartells a la borsa vinculats a Crimethinc, grup anarquista i es va negar a permetre que a través fins que es va posar en contacte amb la companyia aèria. Ell va dir que va escoltar el personal de seguretat que estaven examinant el seu equipatge amb la paraula "terrorisme".

Quan finalment va arribar a la porta d'embarcament, va afirmar que es denega l'embarcament per part del personal. Sr Culatto va dir: "[Em van dir] que a causa de la possibilitat molt remota que podia distribuir fullets en els plànols i molest, el capità havia decidit que no em prengui a bord."

Un portaveu de Servisa, que administra les portes d'embarcament, va dir el Sr Culatto va ser detingut perquè va arribar a la porta després d'haver tancat pel temps que es va trigar en clar la seguretat. Va dir que la decisió de no permetre que li permet volar va ser presa per l'aerolínia.

Ryanair va dir que les acusacions "total i absoluta escombraries".

Un portaveu de Avon i Somerset Policia va confirmar que "un home de 34 anys d'edat, va ser demorat per la seguretat de l'aeroport". Ell va dir: "Vam enviar a alguns oficials a petició de l'aeroport però no es requereix."
Mira també:
http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/occupy-london-protester-detained-at-airport-for-distributing-leaflets-misses-
http://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/occupy-protester-banned-from-flight-home-for-christmas-6282555.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Li prohibeixen viatjar a Malaga en aviò per dur propaganda anarquista.
29 des 2011
mare meva... estat d'excepció com a norma... i després volen que siguen pacifics...
Re: Li prohibeixen viatjar a Malaga en aviò per dur propaganda anarquista.
31 des 2011
Me parece bien. Anarquismo es terrorismo.

Venga, hasta luego.
Re: Li prohibeixen viatjar a Malaga en aviò per dur propaganda anarquista.
31 des 2011
quina por aquesta gent...
Sindicato Sindicat