Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : xarxa i llibertat
Anonymous ataca Stratfor
26 des 2011
Hauria donat els diners de la firma a una ONG que ajuda als nens pobres amb material escolar
La xarxa de pirates informàtics assenyala que la base de dades de la de la consultoria de seguretat nord-americana “no serà privada ni secreta mai més”


26/12/11 12:07 - Barcelona - ACN email protegit

Anonymous utilitza la mascara del protagonista del còmic ‘V de vendeta' per identificar-se Foto: ARXIU.1 Anonymous ha atacat aquest dilluns els servidors de la consultoria de seguretat nord-americana Stratfor. La xarxa de pirates informàtics ha anunciat al seu Twitter que la base de dades de Stratfor “ens pertany” i afegeixen que “no serà privada ni secreta mai més”. Anonymous assegura que ha obtingut dades de prop de 4.000 comptes de targetes de crèdit, contrasenyes i adreces físiques des de la llista de clients privats de Stratfor. Entre els clients de la firma nord-americana s'hi troba les Forces Armades dels Estats Units i companyies com American Express, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Apple o Microsoft.

La xarxa de pirates informàtics hauria començat a fer accions amb els diners dels clients de Stratfor. Haurien fet ja una donació a una organització no governamental que ajuda als nens pobres amb material escolar.

Darrera actualització ( Dilluns, 26 de desembre del 2011 12:18 )

Desar aquesta pàgina a:


Comentaris

Pep Llorenç
Ben fet. Tot es just quan es lluita contra les mafies del pitjor capitalisme, que prescindeixen de les persones en benefici del mercantilisme.

Dilluns 26 desembre 2011, 12:54

albert dalmau
El Robin Hood del segle XXI...

Dilluns 26 desembre 2011, 15:10

Maria Gir (Barcelona)
Sovint Robin Hood s'oblida de la gran quantitat de families que viuen gràcies al sou que guanya un treballador que treballa al lloc on li estàn robant. En canvi li dona els diners a gent que no se'ls mereix perquè no ha fet res per guanyar-los.


AFEGIR COMENTARIS

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat