Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa de torxes a Terrassa per les preses polítiques
23 des 2011
DISSABTE 24 DE DESEMBRE A LES 19H

A LA PLAÇA DEL POBLE (ANTIC RAVAL DE MONTSERRAT)

9ª MARXA DE TORXES A TERRASSA EN SOLIDARITAT AMB ELS I LES PRESES POLÍTIQUES CATALANES

PER NADAL US VOLEM A CASA!!!
PRESESXNADAL2011.pdf
PRESESXNADAL2011.pdf (243,46 KiB)
Nou anys després, ens seguim trobant per Nadal a la Plaça del Poble de Terrassa, davant l’Ajuntament, per a recordar que encara no hi som totes, que falten els i les preses polítiques catalanes. Terrassa no és l’únic municipi dels Països Catalans que surt al carrer per a recordar que tenim persones empresonades per qüestions polítiques, que són jutjades pels mateixos tribunals franquistes que fa més de trenta anys ja jutjaven i reprimien als nostres pares, mares, avis i àvies. Enguany s’ha fet marxa de torxes a Sabadell, Vilafranca, Barcelona, Hospitalet i Igualada, mostrant la consolidació d’aquest tipus d’actes, i la determinació que es té per a recordar, any rere any, que hi ha persones que no poden estar entre nosaltres perquè romanen segrestades en presons catalanes, espanyoles, franceses i aquest any també Irlandeses.
A Terrassa seguim celebrant que després de molts anys, ja no tenim presos i preses polítiques de la ciutat, i no oblidem tot el que comporta. Per això, volem fer una forta abraçada a les familiars, amigues, companyes i grups de suport a les preses, que quotidianament han de lluitar per obtenir diners per pagar les defenses dels judicis farsa; lluitar amb els milers de quilòmetres generats per les polítiques de dispersió (i amb la major probabilitat de tenir accidents de trànsit i la gran despesa econòmica que tot això comporta).Recordem les persones que han de lluitar amb les restriccions en les visites, pertinences i la correspondència, abús emparat pel règim FIES i DERT (declarats il•legals segons la sentència de la Secció 5 del Tribunal Suprem, pel magistrat Peces Morate el 11.09.2003). Recordem les que han de lluitar per sobreviure als records de les detencions, a vegades sota la llei antiterrorista (incomunicació, tortures, pèrdua de drets fonamentals, etc), i els records del dia a dia en el sistema penitenciari no absent en les cartes i locutoris; les que han de lluitar per aconseguir una bona assistència mèdica de confiança o un règim especial segons la salut del pres o presa. Lluitar en definitiva contra uns estats opressors que no només castiguen a la dissidència amb presó, sinó que també segueixen reprimint a les persones empresonades i castiga al seu entorn.
Per aquest motiu seguirem convocant des de SAT concentracions, xerrades i actes de tot tipus, per recordar i donar suport a totes aquelles persones que per motius polítics es troben preses, i que a més, segueixen lluitant des de dins. La més gran de les abraçades és per a ells i elles.

LOLA, MARINA, JORDI, ROGER I RODRIGO
US VOLEM A CASA!!!

ON HI HA LLUITA HI HA REPRESSIÓ!
ON HI HA REPRESSIÓ HI HA SOLIDARITAT!

sat-terrassa.cat
+info:
Marina, Lola i Jordi a rescat.wordpress.com
Jordi a www.lockedup.cat
Rodrigo a 4f.noblezabaturra.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Marxa de torxes a Terrassa per les preses polítiques
24 des 2011
Jordi o Roger? Diria que el primer és basc, tot i dir-se jordi, i el segon estava a Irlanda. Amb què quedem?
Re: Marxa de torxes a Terrassa per les preses polítiques
24 des 2011
No és basc, és català, igual que el Roger...
Sindicat Terrassa