Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : especulació i okupació
Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
21 des 2011
Festa Cap d'Any
flyer_lhastilla_dap_dany_2011.jpg
us esperem! :)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
22 des 2011
Quina merda etnicista castellana, total fa anys que no hi va cap persona.
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
22 des 2011
La verdad es que indymedia cada dia parece mas el vocero de los fascistas catalanes (UNC 33...) que por el hecho de hablar o escribir en castellano ya te tildan de españolista o de español simplemente. Yo creo que esta forma de intentar destacar una cultura sobre otra ya la hacia franco en españa y hitler en alemania entre otros. Cambia el idioma y la cultura pero no las formas, por favor que el colectivo responsable de indymedia intente cambiar esto, porque estoy harto de ver comentarios como este de que si hablas catalan eres "net" y si no no. Mas bien, eres nieto, nieto de franquistas y censuradores, de represores y de opresores, eres nieto de la ideologia de la exclusion, tienes de anarquista la letra, porque la razon es de misero fascistoide. recuerdo que el castellano es un idioma que se habla en muchas partes del mundo, en uno de ellos donde yo naci y donde se asesino a miles de indigenas para que los catalanes y españoles de hoy vivan de puta madre, gracias al expolio que fuimos sometidos por españoles y catalanes. Por que no creo que los catalanes cuando se decidio expoliar y arrasar con culturas milenarias en america, dijeron, no nosotr@s no vamos. Venga hombre, vale ya. Toda esta mierda de los idiomas separan mas que unen, y creo que indymedia debe ser una herramienta global para la lucha anticapitalista, que es una lucha internacional, y no solo para que cada vez que salga una puta noticia, salgan los frikis de mierda diciendo. en catala sis plau.

La veritat és que indymedia cada dia sembla mes el vocero dels feixistes catalans (UNC 33...) que pel fet de parlar o escriure en castellà ja et titllen d'espanyolista o d'espanyol simplement. Jo crec que aquesta forma d'intentar destacar una cultura sobre una altra ja la cap a franc en españa i hitler en alemania entre uns altres. Canvia l'idioma i la cultura però no les formes, per favor que el col·lectiu responsable de indymedia intenti canviar això, perquè estic fart de veure comentaris com aquest que si parles catalan ets *net" i si no no. Mes bé, ets nét, nét de franquistes i censuradores, de repressors i d'opressors, ets nét de la ideologia de la *exclusion, tens d'anarquista la lletra, perquè la *razon és de misero fascistoide. record que el castellà és un idioma que es parla en moltes parts del món, en un d'ells on jo vaig naicer i on es va assessinar a milers de indigenas perquè els catalans i espanyols d'avui visquin de puta mare, gràcies a l'espoli que vam ser sotmesos per espanyols i catalans. Per que no crec que els catalans quan es decidio expoliar i arrasar amb cultures mil·lenàries en america, van dir, no nosotr@s no anem, que som mol bons nosaltres. Vinga home, val ja. Tota aquesta merda dels idiomes separen mes que uneixen, i crec que indymedia ha de ser una eina global per a la lluita anticapitalista, que és una lluita internacional, i no solament perquè cada vegada que surti una puta notícia, surtin els frikis de merda dient, en catala sis plau.

La lluita es de tots, catalan, espanyols, americans, europeos, asiatics, african y arreu del mon. Perdoneu les faltes, pero es que a mes de ser d'un poble expoliat els estudis en el meu pais es un luxe que nomes alguns poden tendre. Salut als catalans anticapitalistes, respecto la seva llengua, la seva cultura pero ya estic un poc fart de la mateixa merda que exclou a molta gent, que dona molt aquesta terra y lluita en ella amb molts companys, sense mirar d'on venen y com parlen. Salut i revolucio social
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
22 des 2011
Publicar en indymedia barcelona en castellano, y mas por la calle, es etnicismo puro y duro, heredado del franquismo.
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
22 des 2011
Això és indymedia barcelona, també hi escriuen molts policies aqui.
Pero jo crec que lo etnicista es publicar en castellà, comparteix el post de més a dalt.
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
22 des 2011
què collons és aquesta merda?
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
24 des 2011
tiiii

tiiiii


joderrrrr
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
25 des 2011
tu si que ets una merda. Et pot no agradar el que fan en aquesta festa, però no pots desacreditar-ho, donat que fer una festa en una okupa ja és polític d x si i digne. certament el contingut pot ser + o - polític, però per cap d'any és habitual akest tipus de festes i ho trobo bé, ja que és per l'autogestió del centre. salut i força! okupació!
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
25 des 2011
efectivamente, el castellano es lengua de imposición en américa (en detrimento del Quitxua, miles de lenguas indígenea). en cambio el catalan está también colonizado.

Dicho esto tienes razón en una cosa, esto lo escriben maderos (centenares haylos en la brigada de información que se aburren) o intoxicadores varios que solo quieren trollear. No le des credibilidad, con su mala forma de expresión se delata solo.

Visca la Terra, visca l'okupació!
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
30 des 2011
SI TIENES ALGUN PROBLEMA CON EL IDIOMA TE LO ESCRIBO EN INGLÉS.

SI TENS ALGUN PROBLEMA AMB LA LLENGUA EMPRADA FAIG EL CARTELL EN ANGLÉS SI VOLS!!!!
Re: Fin de Año: Fiesta techno al CSOA La Astilla
30 des 2011
per cert els organitzadors de la festa en part són de venezuela per tant el cartell es fa en castellá, em sembla que ets més fatxa que la puta policia!

DESPOTRICA DE TI MISMO! y si no pásate a vernos!
Sindicat Terrassa