Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió
Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
20 des 2011
DISTRITO VI

VIERNES 23 A PARTIR DE LAS 21H

CENADOR ESPECIAL...CANNIBAL VEGAN FOOD Y CAFETA

CENADOR PRO-PRESOS

Metro L1 NAVAS C/ESPRONCEDA 322 - 324
DSCN0129.JPG
CENADOR VEGANO PRO PRES@S
VIERNES 23 A PARTIR DE LAS 21H

CENADOR ESPECIAL...CANNIBAL VEGAN FOOD Y CAFETA

CENADOR PRO-PRESOS

Metro L1 NAVAS C/ESPRONCEDA 322 - 324

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
21 des 2011
anglés i espanyol, quina panda de radicalillos que esteu fets
Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
21 des 2011
d'aixo en dius radicalillus? però si han fet un colage...
Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
21 des 2011
nacionalistes de merda
Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
22 des 2011
els que organitzen aquestes mogudes veganes son realment antropófags. ho suposava però ara ja ho han deixat claríssim.
ja m'extranyava a mí tanta obssessió per treure diners contra mogudes falses amb sopadors vegans.
a els organitzadors se'ls auria de fer una inspecció visual obligatòria i veure si estàn circumcidats. si estàn circumcidats, aleshores ja podeu apretar a córrer perque són antropófags encara que quan estiguin amb vosaltres mengin només menjar vegà. podria ser que en realitat els organitzadors que donen la cara, siguessin només uns pringats que cobren d un servei d intel·ligència que els diu com ha de ser el proper sopador aparentment vegà. en qualsevol cas l organitzador visible o no visible és un canival capitalista i jueu, per descomptat(i sense ho escric sense cap mena de racisme).
es possible que si us posen seitàn o tofu o productes preparats de botigues ecològiques, tinguin carn umana triturada i tractada. la carn umana de vegà es carn ecològica, així seria llòjic que el lloc on es venguessin productes amb carn umana ecològica sigui en les botigues ecològiques que de cap de les maneres vol dir que siguin botigues vegetarianes o veganes.
en definitiva, la cruel juevada pot estar en que vegans que mengen en aquests sopadors vegans estiguin menjant carn de companys seus, vegans i radicals que la policia o els mossos han fet desaparèixer i bé,,, ja us podeu imaginar el que poden haver posat al tofu, al seitàn, a les hamgurgeses vegetals (o suposadament vegetals) o als iogurts de soia,,,
l únic em tranquilitza la consciència es saber que aquests que treuen beneficis de sopadors vegans il·legals, no son vegans. la pega está en que els vegans queden porcs capitalistes explotadors de la sensibilitat de persones amb bones intencions.
Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
22 des 2011
La verdad es que indymedia cada dia parece mas el vocero de los fascistas catalanes (UNC 33...) que por el hecho de hablar o escribir en castellano ya te tildan de españolista o de español simplemente. Yo creo que esta forma de intentar destacar una cultura sobre otra ya la hacia franco en españa y hitler en alemania entre otros. Cambia el idioma y la cultura pero no las formas, por favor que el colectivo responsable de indymedia intente cambiar esto, porque estoy harto de ver comentarios como este de que si hablas catalan eres "net" y si no no. Mas bien, eres nieto, nieto de franquistas y censuradores, de represores y de opresores, eres nieto de la ideologia de la exclusion, tienes de anarquista la letra, porque la razon es de misero fascistoide. recuerdo que el castellano es un idioma que se habla en muchas partes del mundo, en uno de ellos donde yo naci y donde se asesino a miles de indigenas para que los catalanes y españoles de hoy vivan de puta madre, gracias al expolio que fuimos sometidos por españoles y catalanes. Por que no creo que los catalanes cuando se decidio expoliar y arrasar con culturas milenarias en america, dijeron, no nosotr@s no vamos. Venga hombre, vale ya. Toda esta mierda de los idiomas separan mas que unen, y creo que indymedia debe ser una herramienta global para la lucha anticapitalista, que es una lucha internacional, y no solo para que cada vez que salga una puta noticia, salgan los frikis de mierda diciendo. en catala sis plau.

La veritat és que indymedia cada dia sembla mes el vocero dels feixistes catalans (UNC 33...) que pel fet de parlar o escriure en castellà ja et titllen d'espanyolista o d'espanyol simplement. Jo crec que aquesta forma d'intentar destacar una cultura sobre una altra ja la cap a franc en españa i hitler en alemania entre uns altres. Canvia l'idioma i la cultura però no les formes, per favor que el col·lectiu responsable de indymedia intenti canviar això, perquè estic fart de veure comentaris com aquest que si parles catalan ets *net" i si no no. Mes bé, ets nét, nét de franquistes i censuradores, de repressors i d'opressors, ets nét de la ideologia de la *exclusion, tens d'anarquista la lletra, perquè la *razon és de misero fascistoide. record que el castellà és un idioma que es parla en moltes parts del món, en un d'ells on jo vaig naicer i on es va assessinar a milers de indigenas perquè els catalans i espanyols d'avui visquin de puta mare, gràcies a l'espoli que vam ser sotmesos per espanyols i catalans. Per que no crec que els catalans quan es decidio expoliar i arrasar amb cultures mil·lenàries en america, van dir, no nosotr@s no anem, que som mol bons nosaltres. Vinga home, val ja. Tota aquesta merda dels idiomes separen mes que uneixen, i crec que indymedia ha de ser una eina global per a la lluita anticapitalista, que és una lluita internacional, i no solament perquè cada vegada que surti una puta notícia, surtin els frikis de merda dient, en catala sis plau.

La lluita es de tots, catalan, espanyols, americans, europeos, asiatics, african y arreu del mon. Perdoneu les faltes, pero es que a mes de ser d'un poble expoliat els estudis en el meu pais es un luxe que nomes alguns poden tendre. Salut als catalans anticapitalistes, respecto la seva llengua, la seva cultura pero ya estic un poc fart de la mateixa merda que exclou a molta gent, que dona molt aquesta terra y lluita en ella amb molts companys, sense mirar d'on venen y com parlen. Salut i revolucio social
Re: Cenador vegano especial, viernes 23 en Distrito VI
22 des 2011
i tus pajas mentales ,"immigrant", ¿qé coñones tienen qe ver con el tema? el veganismo es una cosa muy seria. si eres un faszista españolista insultador de catalanes, porqé te interesa indymedia?
además el castellano solo se avla en españa. fuera de españa, en sudamérica, se avla el español o si qieres, ispano. el castellano pronunzia la zeta mientras qe el ispano o español sudamericano no pronunzia la zeta i tiene muchos dejes andaluzes, canarios i estremeños qe son la maioria de los qe fueron a conqistar américa.
salut només per als fruitarians i sucarians (juicevorians).
Sindicat Terrassa