Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
>>> El SEPC davant les agressions dels mossos d’esquadra als estudiants i professorat de la UdG
16 des 2011
Avui divendres 16 de desembre, en motiu del 20é aniversari de la Universitat de Girona, el
president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas ha visitat el campus de Lletres. Els estudiants i professorat han convocat una concentració per mostrar el rebuig a la figura del president ja que, com arreu dels Països Catalans, cada dia en són més reclamacions que fa la comunitat educativa en front les retallades al món universitari.
mossos udg.jpg
Malgrat que la concentració hi haguessin més de 300 persones i que mostressin una actitud totalment reivindicativa sense duu a terme accions violentes, els Mossos d’Esquadra han intervingut en la mobilització des del primer moment, impedint que els estudiants i professorat poguessin accedir a l’acte i traslladar-li les seves inquietuts a Mas. La concentració ha acabat amb ferits i dures càrregues policials a dins del reciente de la Universitat.
Per això, des del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans exigim:

- La criminal•lització dels actes violets d’avui per part del cos policial des de l’Equip de Govern de la Universitat de Girona. Entenem que els espais esducatius són centres on la presència del qualsevol agent policial és totalment incoherent i aquests no hi tenen cabuda.

- La dimissió de la rectora de la UdG per aplicar les retallades pressupostàries i ser complice de les polítiques privatitzadores de la Generalitat de Catalunya.

Entenem doncs que aquests actes mostren el peu que calça el govern del Sr. Mas, que sense cap mena de miraments dòna l’esquena a qualsevol reinvindicació que fa el moviment estudiantil, entenent que aquest porta mesos a l’avantguarda de les lluites socials ja que a tots els centres educatius catalans existeix una tònica mobilitzadora per mostrar un clar rebuig a la mercantilització dels serveis públics.

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans,
Bellaterra, divendres 16 de desembre del 2011
Mira també:
http://www.sepc.cat/continguts/contingut/mossosUdG.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> El SEPC davant les agressions dels mossos d’esquadra als estudiants i professorat de la UdG
16 des 2011
Molts d'aquets estudiants, defensaven el civisme i la policia en alguns actes, legitimitzan la seva existencia i criminalitzant a altres companys als que tildaven de radicals i violents.
A cada cerdo le llega su san martin.
Re: >>> El SEPC davant les agressions dels mossos d’esquadra als estudiants i professorat de la UdG
16 des 2011
Ahhh molt bé, aleshores, quan tinguis corregits els examens de bon manifestant en els passes i fem revisió de quantes persones estan al teu mateix nivell de consciència.

Així quan fem manis abans passem llista perquè tot estigui a gust del senyoret i no ens aparegui cap "ciutadanista".

Ara bé, també correm el perill d'acabar sent 4 perroflautes protestant, però tu segur que estàs més còmode amb la teva radicalitat verbal.
Sindicato Sindicat